Pēc ilgiem laikiem atkal kāds apraksts. Šoreiz par dienu, kas bija pilna ar feiliem, bet tik un tā vienreizēja. 

Ap sešiem no rīta pie manis uzpeldēja Sarkasms. Pāris stundas veltījām gulšņāšanai, lai būtu spirgtāki dodoties tālāk. Paēdu brokastis, saģērbos un devāmies uz pirmo pieturas punktu. Pretēji pierastajam pirmais pieturas punkts nebija ceļš, no kura stopēt tālāk, bet ārsts, pie kura mani sapotēja pret ērcēm. 

Fail Nr.1 - Pusceļā uz t/c Spice sapratu, ka esmu aizmirsusi pie ārsta lietussargu. Kaut kad aiziešu pakaļ.
Fail Nr.2 - Rokenrolls uzmeta pasākumu. Turklāt to uzzinājām tik ap kādiem astoņiem/deviņiem. 

Aizgājām uz spici pēc pirmsstopēšanas alus/kolas. Tad devāmies tālāk meklēt šoseju, kas mums arī izdevās. Padzērām un ieradāmies stopēšanas punktā. Nostopēt izdevās diezgan ātri un mūs pat aizveda līdz Ragciemam. [Laikam vēl neminēju, ka mūsu oriģinālais galamērķis bija Roja, tad tas reducējās par Enguri, un pēc tam par Apšciemu]. Šoferis bija diezgan runātīgs un tas ir jauki, jo runātīgi šoferi ir interesanti.

Fail Nr.3 - Sarkasms uz pusstundu atlūza mašīnā. Par to mani un šoferi informēja viņa melodiskā krākšana. 

Izkāpuši Ragciemā nedaudz atvilkām elpu. Kad Sarkasms pavisam pamodās, devāmies arī tālāk. Nonākuši līdz vietējam "Mini Market" izdomājām, ka vajadzētu novērtēt arī vietējo pludmali, bet "vispirms pamēģināsim nostopēt šitās mašīnas". Protams, mašīna apstājās. Tajā bija kāda sieviete un tās [mašīnas nevis sievietes] aizmugurē bija kkāds balts krāms, ko mums vajadzēja turēt klēpī. Bet viņa vismaz mūs aizveda līdz Apšuciemam. 
Tur ir viens no tiem  mazajiem jaukajiem veikaliņiem, kuros var nopirkt visu. Sarkasms, piemēram, tika pie šaha, kurā zirgiem pat ir acis. Pēc ieprikšanās devāmies uz jūru. Starp citu, tur ir vienkārši superīga skola. Superīga tāpēc, ka viņa atrodas kādus simts metrus no jūras. 
Sēdējām pludmalē, šūpojāmies, dzērām alu/kolu un pabaudījām mazos dzīves prieciņus, atradām zobus. Ap kādiem četriem izdomājām iet pa jūru uz Rīgas pusi un ap kādiem sešiem nogriezties uz šoseju. Nedaudz vēlāk aizgājām pasēdēt kāpās un uzspēlēt šahu. 

Fail Nr.4 - [Cenzored... fak odi... censored... bļe tie nolāpītie odi... censor... Fuck it - odi]

Sakosti mēs devāmies meklēt šoseju un mums līdzi devās vesels bars odu. 

Fail Nr.5 - Šoseja bija pavisam tuvu, tikai otrpus upei. Upe par laimi bija neliela, un tad, kad mums apriebās iet gar mājām meklējot civilizētu izeju uz šoseju, vienkārši pārbridām tai pāri. 
Fail Nr.6 - Mēs bijām uz šosejas, BET tā bija ļoti neapdzīvota šoseja. Mums bija arī netīras kājas. 

Klapkalnciemā [kur visi klapējās] veikals bija vaļā līdz desmitiem. Iegriezāmies. Aizgājām līdz autobusa pieturai, iedzērām alu/kolu, paēdām un noskatījāmies, kā mums garām aizbrauc pēdējais autobuss uz Rīgu. 
Nedaudz aiz Klapkalnciema mūs savāca jauks pāķu onkulītis, kurš arī bija diezgan runātīgs un aizveda mūs līdz Bigauņciemam. Tad mūs savāca dīvaina paskata čalis, kas mūs aizveda līdz Jaunķemeriem.

Fail Nr.7 - Tā kā man ir paranoja no stopēšanas Jūrmalas vidū, izdomāju, ka vajadzētu iet līdz Ķemeriem, lai tiktu uz apvadceļa. Tajā mirklī es neapjautu, ka tas ir tālu un ka tur būs ODI. 

Ja jūs gribat, lai jūs vajā odu ordas, ejiet uz Ķemeriem. Viņi vajās jūs baros. Jūsu mati būs pilni ar odiem. Viņi vajās jūs sapņos un nomodā. 
Ķemeros mēs bijām tik vēlu, ka izlēmām par labu vilcienam, kurš arī tūlīt nāca. 
Aizgājusi mājās es spēju tikai atkrist gultā un aizmigt. 
Laba diena.