Sveiki draugi, jeb Sarkasms nāk ar jumtrāvienu!

PIRMĀ DAĻA
Kā jau mēs zinām 5dienas ir tādas svētku dienas gan veciem, gan jauniem, gan Trīsvienībai.
So, Seksam beidzās konsultācija un ap pusdienlaiku braucām uz centru. Pie GC mūs sabļāva Runcis un Ko, kuri gāja urbt durvis [pusnelegāli], un iet dzert alu par brīvu iekš labi zināmā iestādījuma, kura nosaukumu atļaušos neminēt, vēlāko notikumu dēļ.
Izurba, iegājām... un domājat ka mierīgi mums kāds ļāva pamieloties ar Brengulīti? A ne smakas. Lieli, hipopotama svara apsargi [vismaz viens no viņiem], ne visai laipni centās mums šo prieku liegt. Protams viņi tika atsēdināti, jo mūs bija daudz daudz vairāk un daudz daudz izglītotāki cilvēki mūsu vidū arī bija.
Tātad, pie haļavna-dienišķā alus tikuši, pamazām pildījāmies ar sev raksturīgajiem prieciņiem, ļerkstējām, klausījāmies utt. Vienīgā šaize ka daži labi sūdcaurumi [nekautrēsimies no skarbiem vārdiem], bija aizbarikādējuši tualetes. Kad mans pūslis jau draudēja izplesties tā ka netiktu pa durvīm ārā, mūs tieši palūdza aiziet arī tie kas bija aicinājuši. Sekoja GC tualetes pieliešana un...
OTRĀ DAĻA
...pa ceļam uz GC sapazināmies ar iereibušiem jauniešiem, bet nu tādiem pozitīviem un visnotaļ foršiem. Vismaz pēc pirmā iespaida... Sametām galvas kopā un nolēmām iet uz Roks Cepurē+ [vēljoprojām nezinu kpc nosaukumam tas ''+'' klāt :D]. Iestādījums bija ciet. Fail. Pajāt. Gribējam kustināt kājeles uz labi zināmās vietiņas pusi, bet atklājās ka vienai no jaunietēm kājas Brenguļa iespaidā vairs īsti negrib kustināties... Ar vienu no jauniešiem, kurš par laimi bija puslīdz skaidrs un ļoti prātīgs, piecēlām šo būtni, jo kā jau labam cilvēkam, man negribējās atstāt [kā vēlāk atklājās] mazgadīgu sievišķi guļam vecrīgā. Stiepām tātad uz foršo, mierīgo vietu. Pa ceļam tā nolāpītā feilere sāka rīstīties un iedomāties ka šai ir astma + mēreni bļaut pa pus ielu. Aizstiepām. Tomēr. Nu bet protams ka jautrība ar to nebeidzās. Feilere nokrita uz zemes pagalmiņā un vārtījās [uzskatu ka tēlojot] ka mirst. Mani vēl viena būtne paspēja nolamāt par bezjūtīgu, jo es ļāvu feilerei gulēt uz zemes un lamāju viņu par to. Nākošreiz laikam tiešām būšu bezjūtīgs un nevienu nemaz nafig nekur nestiepšu.
Apriebās. Ar Seksu aiztināmies uz iekštelpām, kur pēc brīža uzzinajām ka feilere ir aizvesta ar ātrajiem tomēr. Tā viņai arī vajag ja jau tik stulba ka nespēj valdīties.
Pēc tam dzēru alu atkal foršajā pagalmiņā. Nu bija pēc dienas pirmās puses vajadzīgs pilnīgs chill. Neskatoties uz to ka tomēr Vecrīga, nepievērsu nekam uzmanīgu... līdz sēžot uz apmales ieraudzīju formastērpā tērptas kājas blakus savam alum. Tagad varat Sarkasmiņu apsveikt ar otro alusdzeršanas protokolu mūžā. Protams lieki neprotestējot, atzinu savu vainu, un netipiski sev pat nemēģināju izrunāties no šīs ķibeles, jo salīdzinot ar iepriekšējo marazmu, personas datu diktēšana likusargiem bija tīrā izklaide :D Protams arī pārlaboju viņus jo šie taisījās protokolā man nepareizu alus nosaukumu uzrakstīt. Nu jāa.
TREŠĀ DAĻA
Pēc iestiprināšanās iekštelpās sekoja dienas nākošais plāns - Depo [uz vasaru] aizvēršanās pasākumiņš. Domāts - darīts. Pēc brīža jau bijām iekšā. Neskatoties uz to ka atkal bija tas kretīniskais mani mīlosais apsargs, tomēr tiku iekšā. Ir pamatotas aizdomas ka manā tagadējā paskatā šamējs mani wnk neatpazina. Bet man jo labāk.
Kamēr Sekss lēkāja pie trompetistiem, es iesptiprinajos ar alu un brīnumainā kārtā iekš Depo uzradās arī mūsu Rokenrõõls! Priekā! Protams uz V.I.P.P. Basbočka's uzstāšanos tika piemirsts pat mēreni negaršīgais Depo alus un pamatīgī rauts jumts. Mirkli vēlāk arī pie Toria bija lieliski [atvainojos ja jaucu secību]. Noslēgumā pie skatuves Rokenrõõls man ar plecu iebrauca pīrsingā, kurš mēreni iztecēja. Tas mazliet pasteidzināja došanos mājās. Paņēmām taksi un aidāāāaa!

P.S. man nākošajā dienā darbā bija sutka. Tā rezultātā un šodienas aktivitāšu rezultātā apraksts mazliet aizkavējās un darbā es jutos pamatīgi miris vismaz 3,67 reizes.
Par šodienu [7dienu] uzrakstīšu drīz drīz. Bet ne šodien, jo jūtos noguris, un vienā dienā jūs priecēt ar diviem ierakstiem jau nozīmētu jūs pakļaut sirds problēmu riskam laimes rezultātā.

Bučas jums no Sarkasma, un ieķerties [dibenā] ir noderīgi ;)