Labrīts no Sarkasma jau atkal.
Tātad 6dien (vakar) pamodos ar aizpampušu seju - otro reizi man k-kāda mistiska alerģija/zaraza.
izmēģināju aukstas kompreses uz acīm [ne sūda nepalīdz] , tad nopirku alu un izdzēru [palīdz] + nopirku saulesbrilles lai nebiedētu garāmgājējus ar savu ne-visai-pievilcīgo paskatu.
Un gāju uz Rokenroļika un Seksa teātra izrādi.
Iesākumā visi brīnījās par saulesbrillēm/smējās par manu paskatu bez saulesbrillēm. Nu ''visi'', tas ir neskaitot nelielu bariņu pensionĀTERU, kas grauza bulkas un cepumus. Emīls mēreni aplika mūsu Seksu, bet nu vismaz joks par lāpstiņām bija epic :D Izrāde bija piemīlīga - feiloja tikai muzikālais pavadījums, un par Rokenrõõls ne reizi nenofeiloja. Prieks par viņiem.
Pēc izrādes gājām pie seksa. Rokenrõõls mocīja basu, Sekss berza kosmētiku nost no sejas, es gulšņāju ar kumelīšu kompresēm uz acīm :D A ko darīja Emīls jei-bogu nezinu.
Rokenrõõls ar Emīlu uz Skyforger negāja finanšu neeksistēšanas dēļ. Bet mēs ar Seksu bīdījāmies uz centru sagaidīt cilvēkus, kuri kā jau parasti kavējās. Kad mūsu sabiedrībai bija pievienojušies Valters un Rūta [ar garo ''ūūūū'', bērni], nopirkām biļetes [es un Valters] un gājām uz Sapņaino Fabriku. Jubilāre Patucītis & ko kavējās, tpc vēlme saskrieties ārpusē jau pirms pasākuma sākuma neizdevās. Po. Un nevis Edgars Alans.
Patucīti & ko satikām pīpētavā nedaudz pēc sākuma. Un Zvaigzne mani nebesīja arī šoreiz [ļoti iespējams tādēļ, ka redzēju viņu tikai pāris minūtes]. Vispār bija švaki ar paziņām, jo pat tos kuri bija ieradušies, bija grūti atrast lielajā ļaužu masā. Vispār ļoti liels prieks par apmeklētību, pasākumā valdošo latviskumu, bet vislielākais prieks par jauno paaudzi, mazpadsmit gadu vecumā, kas izrādīja neviltotu interesi un aizrautību par notiekošo.
Par grupām. Nu Ocularis Infernum, kā vienmēr... kaut arī labi un kvalitatīvi, bet vienveidīgi. Manegarm norāva jumtu kā pieklājas. Šitik labu izpildījumu un atmosfēru es nebiju gaidījis, kaut arī nešaubījos ka zviedru puikas savu darbu zin. Publikas atsaucība arī fenomenāla.
Bet ne salīdzināt ar to kas notika kad parādījās Skyforger. Sen nebiju pieredzējis tik vienotu kliegšanu, dziedāšanu utt. Mana personīgā nepatika pret Kurbadu gan bik pamaitāja pasākumu, bet toties kad sāka raut vecos gabalus... Un vispār tāda nestandarta dziesmu liste koncertā, kaut gan neiztika bez ierastās Migla, Migla, Rasa, Rasa kopdziedāšanas. Nu bet... EPIC. Ar visiem lielajiem burtiem.
Pēckonča stadija.
Sekss, kam visu dienu veicās ar garīgā uzturēšanu, sāka mēreni aizpeldēt no dzīves un saprāta, zināmi nezināmo iemeslu dēļ. Ar Rūtiņu un Valteru tināmies uz centra pusi jo Patucītis & ko mūs mēreni piečakarēja un pat neatvadoties aiztinās uz Purču. Pēc tam gan vēl pieturā satikām uz minūti. Iegājām maķītī [tur neko nepirku] un RIMI [tur gan], Rūta aizbrauca prom. Palikām mēs ar Seksu un ideju par ÕÕĪÕÕ Brenguļ. So, gājām uz Ļeņiniem. Dzērām Brenguli uz terases, sapazināmies ar veselu baru no Somijas, bet šamējie k-kur pazuda pēc tam. Vispār nonstopā nāca klāt cilvēki un runājās. Piemīlīgi.
Seksa dzīvīgums tuvojās beigām, tpc gājām uz neitrālāku teritoriju - RnR. Pārmaiņas pēc tumšais Brengulis, dīvāniņa ieņemšana un pēdējo laiku dīvainākā saruna :/
ap 4iem no rīta mūs laipni palūdza pazust no šīm viesmīlīgajām telpām [žēl atstātā Brenguļa], so ņēmām taksi un šķūrējām pie manis. Sekoja Seksa iekšu nesaderība ar alko un miegs.
Par pēcpamošanās notikumiem jau ir cits stāsts, kuru zināt jūs neesat pelnījuši.
Reportāžā no karstajiem punktiem ar aukstu alu bija Sarkasms.
Tiksimies drīz!