Tātad, dārgie draugi un klienti, te atkal pagarāks sveiciens no Sarkasma.
Visa pamatā ir tiko pagājusī muzejnakts, bet...
...viss sākās ar diennakti darbā, pēc kuras kā jau pierasts, neskatoties uz to ka brīvdiena, devos rīta agrumā modināt Seksu. Labs dienas iesākums, ar visādiem prieciņiem, tostarp vecā spota ieņemšanu, mazliet alu, pagulšņāšanu un... Nu jā. Patīkami. Ap 12iem, kad nebiju gulējis jau tuvu 30 stundām, nolēmu aiziet nosnausties, jo bija plānots visu nakti raut jumtu Akurāterā. Nu tomēr labāk nekā mīcīties pa rindām centra muzejos.
Pagulēju nožēlojamas 3,5h ar kurām man acīmredzami nepietika , sakopos, izdarīju visu kas darāms un devos uz Akurāteru. Nu tā, lai uz 21iem būtu tur. Pa ceļam iegāju nopirkt tabaku, tādēļ kavējos apmēram par pusstundu. Neraksturīgi man, bet nu reizēm jau var atļauties.
Ierados. Sekss ar Rokenrõõlu protams jau labu laiku bija uz vietas. Ā, un liels fuj Seksam par to ka solīja mani iemācīt izlocīt papīra puķīti, bet nu tā arī neiemācīja.Pat nemēģināja! :D
Tad ar cilvēkiem pa alum zem tilta. Nu kā gan bez alus =] Sarunas par troļļiem, kristiešu mūkiem, bērniem uz veco, labo, beigto bezdeguna Maiklu. No tām mūs atrāva Rokenrõõls, kurš zvanīja un teica lai velkamies atpakaļ uz izrādi.
Sekoja izrādes. Šoreiz tā bik feilīgi. Nu lab, feils pamatīgs [^^], bet tomēr bija ok.
Pēc tam, ar Seksu, kas bija tērpusies TIKAI kleitā, devāmies pa urālu kalniem uz labi zināmo veikalu pakaļ šnabsim. Iesmērēja k-kādu mistisku 0'5 bet par humānām nakts cenām. Pie tam bija pat iedzerams!
Pakapājām pagrabiņā. Irma otro reizi pielēja acis, pie tam efektīvāk nekā pirmajā reizē, un atkal palika lieliski pozitīva. Dievinu šitādas reakcijas uz reibumu. Vispār paldies Irmai par labu devu pozitīvisma n'stuff. Pēc brīža visi aizklenderēja atpakaļ augšā, kur spēlēja/dziedāja/runāja Kulakovs. Mēs ar Rokenrõõlu sēdējām un ļerkstējām, ja godīgi neatceros ko, un mēreni kapājām. Nu kā jau pieklājas. Tā kā veikal-tripa laikā bija atnākusi arī Mārta, kurai vismaz vēl bija kādas finanses, nolēmām ka vajag vēl. Aizklenderējām pa tiem pašiem neceļiem līdz šnabsim. Visu ceļu klausījos sarunas par pornofilmām - fail :D
Kad atvilkāmies līdz Akurāteram, sākās panīkums, un mēs nolēmām iet kapāt tālāk pie Seksa. Bet. Šņabis izrādījās absolūta preteklība, un kopīgi ar Mārtu, izdzerot katrs tikai pa vienam [!] šotiņam, nolēmām ka nav ko bendēt iekšas un jātirinās gulēt.
Pamodāmies. Vismaz es nu gan biju mēreni beigts, jo atkal bija gulētas ļoti maz stundas. Nu kā jau pēdējā laikā man atkal pieņemts. Tas gan netraucēja rīta aktivitātēm ^^
Radās episkā ideja ka pretīgais šņabis ir jāizbaro Baložmārim 28tajā datumā, lai viņam sākas veselības problēmas un viņš nevar traucēt notikt lietām. Rezultātā šņabis tgd stāv plauktā un gaida iespēju izpildīt savu misiju :D
Aizgājām uz veikalu pakaļ alum, maizei un pretīgai pastētei, un pavadījām Mārtu mājupceļā. Pēc tam ieņēmām savu spotu netālu no Arkādija un ļerkstējām par nākotnes plāniem, datoriem un tamlīdzīgām piemīlīgajām lietiņām. Uzzinājām ka Sekss grib Linux'u, so rīt būs vien jāaizstiepj.
Pēc tam aiztenterējām atpakaļ pie Seksa, kur bija Family Guy, dredu pielabošana. Un protams Sekss atkal izdomāja mācīties, tpc mēs ar Rokenrõõlu gājām prom. Un tgd es zinu ka jūs gaidat ziņas par to ko mēs darījām pēc tam... A vot finger's jums :P Sagribējās atpūsties tpc tenterējām pa mājām i viss. Vot tā!
Nokia meklējošais Sarkasms saka ''atā, atā'', un neielec kanalizācijā teletūbiju stilā.