Naktī no pirmdienas uz otrdienu Sarkasmam tika taisīti dredi. Tā nu 21:00 manās mājās biju es, kuras mērķis bija salabot un pielabot kleitas izrādei, Sarkasms, kura mērķis bija tikt pie drediem uz galvas, un Irma, kuras uzdevums bija šos dredus uztaisīt. 

1. stadija - vakariņas. 
Paēdām, kamēr Irma aizgāja pakaļ matiem, kurus bija aizmirsusi mājās.

2. stadija - sadalījums.
Irma sāk plānot, kā sadalīt Sarkasma matus drediem. Radās problēmas ar izvietojumu un kā tika konstatēts - vai nu Sarkasma deguns ir šķībs, vai arī Irma kaut kā ļoti dīvaini skatās. Un Sarkasms tikmēr tika pie celiņa matos. 
Es tikmēr sāku ķerties pie adatas un diega un lāpīt caurumus kleitā.

3. stadija - dredu sākums.
Ja kāds saka, ka kāda lieta ir sasodīti sāpīga, tam tomēr vajadzētu ticēt. Cepums gan par to, ka mūsu sarksms šo sāpīgo procedūru izturēja bez spiegšanas un raudāšanas, tikai ar solījumu Irmu nobeigt [to pašu tikai vienu reizi]. Tika atklāts arī tas, ka uzmanības novēršana palīdz. 

4. stadija- garie dredi.
Irmas rokas lēnām sāka teikt viņai ardievas. Tad arī es sāku iesaistīties, mācoties kā tos štruntiņus vajag labot. Man jau kaut kas sāka sanākt par spīti tam, ka vairākas reizes ietriecu tamboradatu pirkstā un centos Sarkasmam izraut matus no galvas. Irma lēnām sāka slēgties ārā.

5. stadija - beigas.
Ap pieciem no rīta puse no galvas bija pabeigta un izskatījās pēc drediem. Pirmā misijas daļa bija pabeigta.