right_side

Sekotāji

In:

Vasara matos.

Šodien izgājām vakarā ar māti pastaigāties. Laiks bija fantastiski silts un es gribēju saldējumu. Mana vēlme pēc saldējuma mūs ieveda pavasara negaisā. Silts, sārti zibeņi un lietus. Burvīga sajūta - iet pa ielu negaisa laikā un ēst šokolādes saldējumu.

Sekss šodien devās klases ekskursijā. Visu stāstīt būtu bezjēdzīgi, bet es varu pavēstīt Jums par ļoti burvīgu vietu. Ekskursijas plāns bija doties apkārt Rīgai. Drīz vien mēs nonācām pie jūras Bolderājā un devāmies uz priekšu pa molu. Vienā pusē Daugava un otrā jūra. Mols ir tāds, kādam molam ir jābūt- bez noasfaltēta ceļa līdz pašai bākai. Vējš, akmeņi un silts laiks. Vieta, kurā var sēdēt, skatīties jūrā un domāt. 
Tā kā mani klasesbiedri ir diezgan Geocaching apsēsti, viņi mūs aizveda arī uz bunkuru, kurā viens kešs ir paslēpts. Tas nekas, ka bunkurs atradās muitas zonā un vesela klase pārkāpa likumu. Ir satriecoša sajūta iet pa tumsu bez lukturīša tikai šķiltavu un telefonu gaismā. 
Vēl viena vieta, kurā ir nepieciešams lukturītis - Daugavgrīvas cietoksnis. Tur arī ir paslēpta viena mazā kastīte, kuras logbukā ir ierakstīts - 12.b RAĢ. Cik paspēju uzmest acis - tur ir jauki tuneļi, pa kuriem būtu vērts paložņāt. Tikai jāpaņem ir lukturītis līdzi. 

Es tur noteikti aizvilkšu Rokenrollu un Sarkasmu turp kādu dienu. Uztaisīsim arī pikniku jūras krastā pie reizes. 

In:

notikumiem bagāta nedēļa

sveiki, te atkal jūsu sen nedzirdētais Sarkasms.
neko daudz jau jums te nestāstīšu, ja neskaita oficiālas lietas, to ka šobrīd neesmu gulējis jau gandrīz 39 stundas, to ka esmu daudz strādājis un rāvis jumtu. Izdzīvojis patīkamu laimīšvakaru un kā vienmēr arī patīkamu pēclaimīšvakara rītu. Pikniks pie beigtas pīles ar skatīšanos uz pludiņu, kurš arī ir putns :D
Un Kozijs (hvz kā īsti viņa iesauka rakstās) atteicās man liet jebko citu, kā vienīgi brenguli uz svaigi durtu pīrsu uzacī :D Draņķis cepurē :D:D:D
Arī dredi šodien tika veiksmīgi pabeigti (pat bez alko iejaukšanās), kas man dod visai stipras un nepatīkamas galvassāpes tagad un droši vien ka arī visai rītdienai. Bet nekas - kā saka, skaistums prasot upurus. Tik tiešām visai neparasti bet piemīlīgi tagad izskatos.
Mūsu Rokenrõõlam no manis oficiāli pienākas žetons. Un Emīla šodienas feils pārspēj visus mūsu trīsvienības feilus kopā ņemtus vismaz par pusgadu :D Tā nebiju smējies sen (nu vismaz kopš Pļavas - sk. iepriekšējos ierakstus tiem kam atmiņa streiko)
Vēl esmu saplānojis daudz daudz patīkamas lietiņas maija mēneša daudzajām brīvdienām, so laikam te biežāk būs iemesls ko ierakstīt.
Tātad. Veiksmes man, ja? ko? a?!
Ceru ka sapratāt. Labunakti

P.S. Brīnums - man šovakar negribas alu!

In:

Dredi

Naktī no pirmdienas uz otrdienu Sarkasmam tika taisīti dredi. Tā nu 21:00 manās mājās biju es, kuras mērķis bija salabot un pielabot kleitas izrādei, Sarkasms, kura mērķis bija tikt pie drediem uz galvas, un Irma, kuras uzdevums bija šos dredus uztaisīt. 

1. stadija - vakariņas. 
Paēdām, kamēr Irma aizgāja pakaļ matiem, kurus bija aizmirsusi mājās.

2. stadija - sadalījums.
Irma sāk plānot, kā sadalīt Sarkasma matus drediem. Radās problēmas ar izvietojumu un kā tika konstatēts - vai nu Sarkasma deguns ir šķībs, vai arī Irma kaut kā ļoti dīvaini skatās. Un Sarkasms tikmēr tika pie celiņa matos. 
Es tikmēr sāku ķerties pie adatas un diega un lāpīt caurumus kleitā.

3. stadija - dredu sākums.
Ja kāds saka, ka kāda lieta ir sasodīti sāpīga, tam tomēr vajadzētu ticēt. Cepums gan par to, ka mūsu sarksms šo sāpīgo procedūru izturēja bez spiegšanas un raudāšanas, tikai ar solījumu Irmu nobeigt [to pašu tikai vienu reizi]. Tika atklāts arī tas, ka uzmanības novēršana palīdz. 

4. stadija- garie dredi.
Irmas rokas lēnām sāka teikt viņai ardievas. Tad arī es sāku iesaistīties, mācoties kā tos štruntiņus vajag labot. Man jau kaut kas sāka sanākt par spīti tam, ka vairākas reizes ietriecu tamboradatu pirkstā un centos Sarkasmam izraut matus no galvas. Irma lēnām sāka slēgties ārā.

5. stadija - beigas.
Ap pieciem no rīta puse no galvas bija pabeigta un izskatījās pēc drediem. Pirmā misijas daļa bija pabeigta. 

In:

5diena

Sarkasms ticis līdfz 5dienai, jā.
Darbā protams nekā interesanta, par to arī jums nestāstīšu.
Ja neskaita to ka vēl pirms darba likās ka esmu pazaudējis maku un tpc man ir bloķēta bankas karte, kas visnotaļ traucē piekļūt manām finansēm, kas gan pēc 4dienas ir gandrīz nemanāmas
:D
Pēc darba, bija jābrauc uz centru iepirkt zaļumus 6dienas piknikam. Domāts, darīts. Zvans zinošajam cilvēkam un sarunāts saskrieties centrā. Sanāca ka centrā biju stundiņu par ātru. Ko darīt? ÕÕĪÕÕ Brenguļ protams. Aizeju atveldzēties ar vienu šo garšīgo dziru. Kā jau 5dienā, jumtrāvis tur sācies ne pa jokam, bet paziņu maz. Toties... kā dzīvi, sēž visa koju kompānija, ar manu bijušo sievišķi priekšgalā! Nu ko, par spīti visai neesaošajam kontaktam piesēdos klāt. Kāršu spēle un ļerkstēšana komplektā vēl ar k-kādu ārzemnieku, kurš pat bija ļoti saprātīgs. Atsvaidzināju savas angļu valodas zināšanas tā teikt ;)
Satiku zinošo cilvēku, aizgāju nopirkt zaļumus uz labi zināmo vietu. Pa to laiku jau izlēmu ka uz Kobeinam veltīto pasākumu iekš Depo ar jāaiziet. Bet nolēmu pirms tam vēl paballēties pa ļeņiniem. Uzzinu ka visi kojinieki utt, ar ies uz Depo. Patīkami nepatīkams pārsteigums. Bet nu ok, kas ta man :D Depo gan jumtrāvis Sarkasma personībā nenotika, bija tikai ļerkstēšana un alus un alus un alus. Un laikam vēl alus. Uzzināju ka Rokenrõõls, bijis pie depo bet nav pat pasaucis mani apsveicināties. Draņķis tāds :D
Ap pusvieniem izdomāju tīties uz pēdējo tramvaju. Paspēju 10 min pirms pat! Tas mēsls neatbrauca! Nācās vilkties ar kājām, jo telefons bija izslēdzies un tas nozīmē ka pie bračkas palikt nesanāk. Un vēl tas nozīmē ka man atkal sanāca pabojāt mātes nervus, par ko šobrīd (1dien) mums ir visnotaļ konfliktiņš tapis.
Bet nu jā, par 6dienu jau Sekss ir uzrakstījis, tā kā es atkal no jums atvados.
Ar cienu, mīlestību un krūzi kafijas - jūsu Sarkasms ;)

In:

4diena

Man te tgd tā padaudz ko rakstīt. Centīšos tikt galā ar 4dienu.
Sākās viss ar to ka rītā kad biju nolēmis izgulēties (tiktiešām!), man sāka zvanīt/sūtīt ziņas visi kam nebija slinkums. Kad viens no zvanītājiem pavēstīja ka ir pārskaitīta alga, tad es gan momentā pamodos un sazinājos ar Sexu un Rokenrõõlu. Dienas mērķis - svētās lupatas!
Zinot manu ''patiku'' pret veikaliem, kreklu iepirkšana pagāja mierīgi. Nu jā, pienāca 4 (sešpadsmit-nulle-nulle), un šamējie abi nelieši notinās. Rokenrõõls notinās uz skolas sarunām. Jūsu sarkasmiņš manā personā, protams ātri saorganizēja citu cilvēku ar ko padzert alu turpat pie arkādija. Kādu laiku nothing special... Līdz atbrauca Rokenrõõls un paziņoja ka skolsarunās ir fail! Un tad mēs gājām to nosvinēt... Lai cik dīvaini nebūtu, garīgais uzkāpa līdz visnotaļ augstam līmenim un tā jau tiešām bija svinēšāna. Un tgd mācieties bērni!
Bastejkalns. Aizgājām līdz GC RIMI pakaļ alum protams. Un ar alu uz basteju. Nu jūs jau zināt, tur augšā kur ir forši un var diezgan labi pārredzēt apkārtni. Mierīgi dzērām un ļerkstējām visnotaļ nopietnas sarunas par dzīvi un bla bla bla... Līdz garāmejošs čalis k-ko nomurmināja, no kā es sapratu tikai vārdu ''Menti''. Nu līdz attapāmies, šamējie jau bija tuvu tuvu klāt un slēpt gandrīz tukšo alu vairs īsti jēgas nebija. Sekoja īsa saruna, izliets desmitdaļaus un nesaprotamā veidā kārtējo reizi izdevās izvairīties no protokoliņiem. Bet nu jā, tāda man Sarkasmam tā pretmentu aura ir.
Loģiski ka nākošais mērķis - GC RIMI alus krājumu papildināšanas nolūkos. Tad krastmala. Izdomāju paurinēt. Nu tur pie nožogojuma aiz kura ir likteņupe. Pieju, attaisu, izvelku... Skatos, k-kādi 2 čaļi pieceļas no soliņa. Bļ, atkal menti :D Iebāžu atpakaļ, aiztaisu, eju šiem pretī... Ar tekstu ''Ziniet ko? A es vēl nesāku! :D '', uz ko saņēmu atbildi: ''Zini ko čali? Tad tev ļoti paveicās!'' Un tā smiedamies es (un rokenrõls) un menti aizgājām katrs savā virzienā. Veiksme stāv man klāt. Izdzērām alus pie Vanštilta, kur es arī veiksmīgi atbrīvojos no liekā šķidruma, kas man jau bija uzrājies līdz visnotaļ neveselīgam līmenim.
Ko tālāk? ÕÕĪÕÕ Brenguļ, jeb Ļeņingradas iekarošana. Naktī taksis uz mājām.
Mājās paļerkstēšana, ko māte (vakar viņa par to sūdzējās) ir piespiedu kārtā noklausījusies. Un miegs.
Nākošā diena darbs.
Bet par nākošo dienu, nākošajā ierakstā.

In:

Pļava!

Sveiki, bērni! Šeit jūsu Sekss, kas ļoti sen nav rakstījis neko. Tagad es jums pastāstīšu par vakardienas piedzīvojumiem.

Mūsu trijo izlēma sestdien piepildīt savu vēlmi aizstpoēt uz pļavu. Tāpēc atkal es kā galīgi dulla cēlos 6:00 no rīta, lai 8:00 būtu centrā un dotos uz kādu Latvijas daļu. Soma man bija piebāzta ar džemperi, paklāju, pudeli ūdens, zīmēšanas bloku un burkānu. Centrā satiku Sarkasmu un Rokenrollu, aizgājām nopirkām ūdenspīpei tabaku un pameklējām Nordea banku, kuras nebija. Tad sēdāmies 7. tramvajā un diezgan nelegāli devāmies tālāk. Galamērķis - Saulkalne.
Bez kontrolieru iejaukšanās nokļuvām līdz Dolei un devāmies ieprikt alu un ēdmaņu. Līdzekļu bija smieklīgi maz, ņemot vērā Sarkasma feilu ar maku un kartes bloķēšanu, bet mēs labi viņus izlietojām. Kas var būt labāks par divām četrpakām alus, diviem kukuļiem maizes un margarīna?
Tālāk sekoja pirmsstopēšanas alus [starp citu, es vēl aizvien nedzeru], pirmsstopēšanas cigaretes un gājiens uz ceļa. Stopēšanas vieta tur ir vienkārši suniska. Stāvējām blakus kaut kādai pļavai Ķengaragā un skatījāmies uz to, kā visas mašīnas brauc mums garām. Tā kā sāka palikt arī nedaudz auksti, izdomājām ieņemt blakus esošo pļavu. Tas nekas, ka vienā pusē bija ceļš ar aktīvu satiksmi, otrā lielveikals un trešajā kaut kāda autostāvieta. Iekārtojāmies, atvērām alu, nobiedējām omīti ar suni, izvilkām manu zīmēšanas bloku par pamatu un ķērāmies klāt dienas galvenajam uzdevumam - padzīvot "zaļi". Ja kaut ko iesaka mans Haimijtētis, tad tas noteikti būs labs. Par to mēs pārliecinājāmies un par to liecina pusstundu garš skaņas ieraksts. Mēs rēcām par lietām, kas īsti smieklīgi nebija un viss likās tīk smieklīgs. Un es sāku ēst. Nonstopā. Vienu maizīti pēc otras. Turklāt es iemācījos teikt "bļe", kā īsta krievu omīte un tas ir biedējoši. Man likās, ka es veidoju ļoti sarežģītus teikumus, bet laikam tie īpaši sarežģīti nebija. Es sāku lietot arī tādus teicienus kā "jopcik bumbīt".

Fragmenti no 1. ieraksta:
"Nespļauj kamerā"
"Up in sviests"
"Man rāpo pa galvu kaut kas dzīvs, kas ir vai nu muša vai nu sūds"
"Izēd spuru"
"Es aiziešu pagrauzīšu švammi"
"Kam gan var būt stiprāka emalja kā vannai"
"Es nepiedzimu, jo es to neatceros"
"Ja mums būtu aizvērta mute, tad mums būtu netīras acis"

Mēs smējāmies un runājām un runājām un smējāmies. Tad uznāca pilnīgs atslābums un mēs gulējām un klausījāmies ierakstu. Pat alus galīgi atslāba un atšālējās. Bet kaut kas šitik jautrs sen nebija pieredzēts. Turklāt ik pa laikam pa perimetru bija redzamas policijas mašīnas, bet bija pārāk labi, lai uztrauktos. Nu Rokenrolls uztraucās par mums abiem. Tad kad sākām kustēties palika pavisam auksti. Tad arī tikpat nelikumīgi un veiksmīgi kā turpceļā, devāmies atkal uz centru. 
Par spīti tam, ka pasākums bija paredzēts līdz pusdeviņiem vakarā, centrā bijām jau pusčetros. Vainojam auksto laiku. Protams, ja mēs būtu stopējuši uz Saulkalni, iespējams mēs mājās būtu parīt. 
Centrā pašķīrāmies katrs uz savu debes pusi un tālākie piedzīvojumi jau ir pavisam cits stāsts. 

Veiksmi vēlot, divarpus stundas gulējis Sekss.

In:

Krāsošanfests netālu no GC (oriģināli pie GC)

Sveiki, te rokenroļka :D

Tātad, šodien visa mūsu jaukā trijotne, Sindija, Anete, Edgars, Mārtiņš, Kristīne, Valdis un Rūta, kas pievienojās galīgi pēc tam un vispār visu nokavēja, bet tas tā, izdomājām krāsot... bet par to vēlāk, sāksim ar dienas sākumu.

Tātad, 11os satiku Sarkasmu vasarīgā paskatā, izdomājām iet uz Tabakas namu, kur es cerēju dabūt savus mīļotos davidoff (itāļu cigaretes). Tur nebija. Fuck. Nu labi, nopirku sarkano LM un konstatēju, ka tas man sāk kļūt par vāju. Iesakat, tauta, man stiprākas cigaretes. Nopirkām RIMI ledustēju (kopā šodien tādas bija divas, bet par to vēlāk) un gājām uz basteju. Tur dzērām tēju, pīpējām, rēcām par dezorientācijas spēles skrējējiem-pediņiem, par ļoti stulbām krievuškām mums blakus, un tad aizgājām uz vērmani. Tur bija policija, kas pīpēja. Parkos pīpēt nedrīkst. Fai, fai, fai. Nu nekas, pasmējāmies un nomainījām vietu. Tad uz Vilcēna pusi sāka nākt kaut kāda ome ar papīra lietām, un viņš bļaudams aizskrēja prom - es pakaļ. :D

Tad atnāca Sekss ar Aneti, es tikmēr aizgāju satikt otru cementburbuļiemītnieku, kurš ir Sindija un kurš pievienojās krāsošanā. Sagaidījām tautu pie GC, pajukām prātā - ēē, to nevar uzrakstīt, vienkārši - pajukām prātā, pāris gan neatnāca, un Mārtiņš ar Kristīni bija ļoti lēni :D Nu, tad apsēdāmies pie GC, sākām krāsot... bet atnāca apsargs un aizdzina. Pārvietojāmies pie kaut kādas stroikas, krāsojām, dziedājām, piešmurgājām stroiku ar krāsūdeni, un Ruta mūs ļoti feilīgi nolēja ar savu krāsūdeni :D Un Valdis mūs konstanti fočēja

Tad tika savākti produkti un atdoti kādai bezpajumtniecei tunelī, kura par to priecājās. ^^

Tad tika nopirkti 4 ali un aiziets uz bastejkalnu šādā sastāvā - mūsu trijotne + Sindija un Anete. Vēlāk pievienojās Rūta. PAdzērām, pafeilojām, un tad ar Sindiju tika aizbraukts pie viņas uz Kojām. Tās tiešām ir Kojas, jo tur ir baigi forši, jūties kā luksusviesnīcā gandrīz :D Bija jauki ^^

Un sestdien, cerams, būs mūsu trijotnes pasākums labs ^^