Sakrālais Sarkasms atkal ir klāāāt!
Ponij-veselīb-feilu dēļ sarunāju stopēt Lauru. Arī piemīlīgi protams.
Alus pirms stopēšana - nu kā jau vienmēr mani bērni. Diezgan ātra tikšana līdz Līgatnei [pa ceļam man šausmīgi spieda pūslis - sk. sadaļu par alu pirms stopēšanas].
Protams atradu brīvdabas ateju aiz pieturbūdiņas. Šausmiņas. Es nezinu kas tur bija visu aizdirsis, bet k-kas lielāks par cilvēku tas noteikti bija!
Tālāk jau uz Cēsīm. Ātri, piemīlīgi. Apmaldījāmies Cēsīs nepareizas ceļa skaidrošanas dēļ. Un Cēsu tirgū zivju bode ir blakus piena bodei - liekas mazliet nogalinoši.
Dzīvoklis un diezgan patīkams alus daudzums. Sabiedrība lieliska, pat Zvaigzne mani nebesīja pārmaiņas pēc =]
Spēlējām kārtis, mētājām kārtis, dzērām alu. Prieciņi.
Ap pusastoņiem uzrakstīja Šembis, ka grib palikt pie manis pa nakti. Ātri vien sarunājām ka viņa dzīves ceļš novirzās uz Cēsu pusi. Sagaidījām, padzerstījāmies. Aizmigu :D
No rīta kolektīvā Zvaigznes mocīšana un apsmiešana, kam par godu viņai tgd ir daudz zilumu, bet mums ar Šembi skrāpējumpēdiņas uz rokām :D
Un k-kādā sakarā mēs secinājām/izdomājām ka atceramies Zvnaigznīti katru reizi kad ejam čurāt - vakarvakarā un šodien to lieliski arī daru :D
Maz cigarešu [paldies Zvaigznei par vienu =] un stopēšana uz Rīgas pusi. Diezgan veiksmīgi, ar alu pa ceļam [tradicionālā pēdējo kapeiku sagrabināšana]. Pie Siguldas gan nedaudz pasalām un Laura zīmēja ''sejas'' smiltīs.
Rīgā pieveda pie pašas Mildas. Gāju pie bračkas pēc kafijas, siera un uzpīpējamā. Pēc tam Up-In-Smoke lekcija. Kā parasti - lieliska. Btw nākošnedēļ par dažām hipiju komūnām.
Vēl mazliet vēlāk Ļeņingradas divbrenguļi. ÕÕĪÕÕ! :D
Tad mājiņas un miegs ar labi pavadītu brīvo dienu sajūtu.
Tas arī viss bērni. Mācieties no mums ;)