Astoņpadsmit gadiņi viņai sestdien palika. Par to arī otrais stāsts no manis, Sarkasma, šonakt.

Pārmaiņas pēc atkal ballējāmies ar Seksu.
Bet no sākuma, turpinot iepriekšējo stāstu. Aizbraucu mājās ar diviem Lāčplēšiem, kurus protams diezgan veiksmīgi ietecināju sevī. Tas tā, elementārai (ne Vatsona) pašsajūtai. Pablenzu monitorā un izdomāju ka jātenterē pie Seksa, pirmspasākuma pasākumiem. Sweet (Cartman style).
21os centrā satikām Māāārtu un Pogo. Priecīgi. Nolēmām ka pirms Rūtiņas ballītes (kas, starp citu, notika netālu no Elizabetes) jāieskrien Ļeņinos uz kādu brangu brenguli. Tur, kā izrādījās, notika dzīvais. K-kāda krievu grupele ar dīvainu mūziķi, foršu, atraktīvu ģitāristu un... Sieviešu vokālu, kas pamanījās izčakarēt ļoti daudzas man mīļas dziesmas. Daži piemēri:
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
Nirvana - The Man Who Sold The World
Queen - Mother
Es vispār nesaprotu, kā ar tik pretīgu un atbaidošu balsi to k*ci kāds laida uz skatuves (kuras Ļeņinos gan īsti nav). Ir aizdomas, ka aiz visa tā STĀV ilgstošs ''oral-anal style'' kontrakts. Lai nu kā arī tur aizkulisēs būtu, šis bija pirmais gadījums manā dzīvē, kad es brutāli ielēju sevī gardo brenguli un vienkārši aizbēgu no Ļeņingradas. Fail bļ.
Aizgājām līdz foršās Rūtiņas foršajai ballītei. Tur jau bija diezgan daudz cilvēku. Izrādījās, ka tajā brīdī bija ieradusies labi ja puse :D Apsveicām un apdāvinājām Rūtiņu (Empty Space bļ :D ), kā arī sākām dzert skābuļus un sarkanvīnus. Sapazinos ar palielu čupu cilvēku un arī secināju, ka uz Seksu met acis vismaz puse viesu :D Paspējām vēl ārā samierināt 2 bērnus kuri vēlējās izvilloties. Prieks ka sanāca. Pa nakti vēl laipnie cilvēki ar mašīnu brauca uz veikalu (VVZ kuru) un atveda mums pudeļalu pēc pasūtījuma. Sadzērāmies alu, kuru no mums daudzi pa bišķiņam streļīja, parunājām ar zaļbarības aģentu, kurš mani mazliet tracināja, paskatījāmies kā mošinga rezultātā nonstopā plīst tukšā alus tara un... atlūzām.
No rīta mani pamodināja Sekss, kuru bija pamodinājusi Rūtiņa. Izvilka mani aukstumā un kustējāmies pie manis uz pārdaugavu.
Miegs līdz ~8-14 un labs dienas turpinājums.

Viss, šai reizei pietiks.

p.s. Drīz tiks likts pods. Gan jau ka no tā arī taps ballīte :D:D:D