Labs rīts nakts vidū no Sarkasma.
Vakar (fiziski jau aizvakar), bija paredzēta bāra Nice Place atklāšana ar Rūsu, Inokentiju, Grašiem un vēl k-kādu grupeli (kura mēģināja viskautko koverēt un pamatīgi iesmirdēja).
Pa ceļam protams ieskrēju Ļeņinos (neatceros kad pēdējo reizi pirms kāda koncerta tur nebiju :D ), satiku Gaiķu Māri un Baložmāri (noteikti ka tuvumā vēl kāds Māris bija, bet man pilnībā pietika ar šiem diviem, ja pat nebija par daudz). Iekāpāju Brenguli, sagaidīju Alisi (aka Alusi) un Šembi. Te nu sākās brīnumi. Šembis negribēja iet ballēties! WTF vienvārdsakot. Protams ka mazliet iebrenguļojot viņa pretestības spējas zuda un es aizvilku šamējo līdz Nice Place (turpmāk tekstā NP). Secinājām, ka NP ne tuvu nav Nice. Alus izvēle nožēlojama, cenas kā rietumeiropā. vienīgais dzeramais alus - Tērvete. Par 2Ls kausā. Galīg švaki. Turklāt telpas degunjūtami smirdēja pēc kaut kā pelējumveidīga. Mazliet tomēr iekapājam tērvetnieku. Uzpeldēja Zane, nospēlēja Jūdas Graši. Lieliski teksti čaļiem. Jā, secināju arī ka iepriekšējos ierakstos pieminētais Deģenerāts (vēl arvien neatceros šamējā nosaukumu) arī ir ieradies, turklāt ar vēl vienu čali ar ko man ir bijuši konflikti :D Jauka kompānija, ne? Satiku arī Kurtu - prieks, sen neredzēts tautietis, Kā arī čupiņu labi zināmu panku. Sweet.
Ar Šembi un Kurtu pirms inokentija izlēmām, ka bāra alus ir par dārgu, un devāmies uz nočņiku pakaļ plastmasas alum. Nopirkām, iedzērām (ne visu protams), secinājām ka Inokentijs tieši beidz skaņoties. Šembis protams uzreiz metās mošot. Un Gaiķu māris arī. Un ar visu cieņu, bet gaiķis mošā izskatās smieklīgi un uzvedas dīvaini. Uzradās vēl viens man netīkams cilvēks, kura izcelsmi un pretenziju iemeslu neminēšu aiz prasta pašlabuma. Inokentija laikā un starp grupām protams iebamšļojām. Rūsa kā vienmēr nospēlēja perfekti un iespaidu pat īpaši nemaitāja tas ka Deģenerāts apzināti visu laiku bakstīja mani, triecās man virsū, centās uzgrūst uz skatuves.
Pēc rūsas kopā ar pankiem piebeidzām bamšļus bāra iekštelpās, un izdarījām vēl šo to riebīgu.
Tad ar Kurtu, Šembi un Alisi devāmies vecrīgas virzienā meklēt turpinājumu ballītei. Aizgājām līdz Ļeņingradai, kur izrādījās, ka netipiski 6dienas vakaram jau taisās ciet. Tur satiku Viju (!!!) un viņas čali, par ko biju visnotaļ iepriecināts. Visi tika kūdīti doties uz Bubļikmaru. Protams, ka aizgājām. Pēc brīža tur uzradās arī Deģenerāts, bļ. Līdz tam brīdim mēs ar Šembi jau bijām acīmredzami sabrenguļojušies (tumšais, mmm). Lecot Šembim uz mururas kaut kādā mistiskā veidā pamanījos atdauzīt savu vīriešatribūtu pret Šembja muguru (ouch!). Saskandināju ar pārdesmit cilvēkiem, ieskaidroju Kurtam, ka nekoļījos Alisei klāt (vai tiešām no malas ir tik viegli pārprast???). Jāa, tad sākās huiņa. Deģenerāts piepeldēja (vai arī mans skatiens jau peldēja) pie mana dīvāniņa un sāka man betonēt. Neliels ieskats sarunai apmēram pa vidu:
Deģenerāts: Ar tevi jau nav jēga runāt!
Es: Tad nerunā! Es visu laiku uz to ceru!
*Deģenerāts turpina man k-ko betonēt.
Pārtrauca mūsu neproduktīvo dialogu Bārmenis K, kurš mēģināja pamodināt Šembi, kurš bija mīlīgi atlūzis dīvāniņā, pārmērīgas branguļošanas un negulēšanas rezultātā. Tad kad Bārmenis K sāka lietot vardarbību šajā visnotaļ cēlajā mēŗķī, es protams iejaucos. VVZ kas būtu ja Alise nojausdama briesmas nebūtu iemetusies starpā. Beigu beigās man tika dotas 5min lai pamodinātu Šembi. Kāds gan brīnums - man vajadzēja nepilnu minūti. Bārmenis K gan pēc tam man atvainojās, respect viņam par savu kļūdu atzīšanu ;)
Tad aizstiepu Šembi uz autobusu un aizvedu izgulēties.
Šodien nelāpījos (izdzēru tikai 2 alus) un nolēmu pasēdēt mājās. Zin kā, pēc atpūtas tomēr jāatpūšas.

Šoreiz, mani mīļie, tas arī viss.

Gaidiet jaunus...
...un veiksmi nedarbos, Jūsu Sarkasms.