Izlēmu biedzot arī ar jums padalīties ar saviem piedzīvojumiem. Šoreiz par tik seniem laikiem, kā pagājusī piektdiena.

NabaKlabā uzstājās "Konservētie Stringi" un es protams nevarēju neaiziet. Pirms tam gan satiku Arti un abi pakavējām Beātei laiku. Nonācām pie secinājuma, ka vislabākais tonālais ir darva. Ļoti labi turās un āda ir tumša, tumša. Vēl es redzēju tādu brīnumu kā gaišais tumšais alus. No šī spriežu, ka Arta somā tiešām mēdz nonākt dīvainas lietas.

Satikām vēl fāču un aizgājām paraustīt UpInSmoke durvis. Pēc tam devāmies siltumā uz NabaKlab, lai sagaidītu pārējos. Sākām dzert alu un locīt papīra vardītes, kuras lēkā un met salto. Ļoti labs laika pavadīšanas veids. Mēs vēl arī tikām pie Jēzus tējas. Silti un garšīgi.

Pēc kāda laika ieradās arī KS un co un sākās ballīte. Es pirmo reizi mūžā piektdien darīju veselas divas lietas - uzkasīju grebeni (ne sev, bet veselas divas) un atrados backsteidžā. Forša sajūta. Konča sākumu nācās ilgi gaidīt, bet tagad neatceros pirms vai pēc KS uzstāšanās notika incidents. Čaļi vēl bija aizskrējuši pakaļ bamšļiem, bet nebija padomājuši, ka ar tiem viņus nelaidīs iekšā. Protams, apsargs viņos neklausījās, bet tad man izdevās viņu pierunāt ļaut somu ar bamšļiem atstāt gardarobē.

Koncis bija aktīvs, bet es sapratu, ka ar manu miesasbūvi un spēku līst mošot ir diezgan bīstami. Man vēl joprojām sāp dažas maliņas un es gandrīz dabūju zilu aci. Mūžu dzīvo mūžu mācies. Bet es dzirdēju grupu, kas man lika atgriezties sen sen atpakaļ Anglijā, kad Ramones spēlēja. Uhh, skaņošanu gribējās varbūt labāku, bet - tas ir pankroks, tātad diezgan vienalga. Otrs secinājums bija tāds, ka Igauņu pankrokam tāpat kā džindžerkidiem īsti nav dvēseles.

Kad mūzika beidzās sākām domāt, ko darīt tālāk. Artis un viņa sabeigtā kāja gāja dzert tālāk, KS nevarēja izlemt ko darīt, bet mēs ar Mārci izdomājām aiziet līdz Route66, jo tur bija paredzēts deju vakars. Veltīgs gājiens. Tur skanēja mūzika, bet neviens nedejoja. Tāpēc mēs griezāmies atpakaļ un gājām uz Ļeņingradu, kur kā vienmēr bija ko darīt. Sapazināmies ar vienu meiteni, izdancājāmies un risinājām sarunas par vēsturi. Kamēr Mārcis pīpēja un klaiņoja es noskatījos ļoti amatierisku šaha partiju un tad jau bija laiks doties mājiņās.

Gaidat ziņas no manis drīzumā!
Jūsu Sekss.