Sekss atkal viens ballējās. Un te es pastāstīšu, kā man gāja.

Ceturtdienā devos uz pirti. Nu sākumā savācu Mārci no galerijas centra un nopirkām paiku un alu. Protams, stāvot pie Aldara Pilzenes aliem mēs izdomājam paņemt vairāk, nevis tā, lai ir par īsu. (Man liekas, ka tā es vairāk nedarīšu... kādu laiku). Tad sakrāmējām visu somās un maisos un apkrāvušies ar alus pudelēm devāmies meklēt pirti.
Es nemāku divus skaitļus normāli saskaitīt, tāpēc to, lai es pareizi aprēķinātu laiku no manis nemaz nevar prasīt. Spotu atradām par ātru un tur neviena vēl nebija. Bruno pats solīja tikai pēc pusstundas ierasties. Nu ko, pasēdējām ārā sniegā, papīpējām un runājām par vīriešu diskrimināciju līdz beidzot kāds atnāca.
Tā pirts kā tāda bija vienkārši fantastiska. Viss granītā un metālā. Tur bija stilīgie krēsli, ko knapi izkustināt vispār varēja. Drīz arī cilvēki sāka vākties, bet kopumā bijām ļoti maz. Arrrg, kādam te ir bišķīt neviksmīgas organizatora spējas. Iegājām pirtī, kurā sala kājas un risinājām sarunas par to, ka starp alu un seksu var likt vienlīdzības zīmi.
Sēdējām, runājāmies un dzērām alu. Uzspēlējām arī "Es nekad". Vot šito spēli es nedrīkstu spēlēt, jo esmu darījusi pārāk daudz. Bet vispār ineteresantas idejas var iegūt.
Un no šīs vietas apmēram manas atmiņas par pasākumu paliek diezgan miglainas. No rīta mani Bruno ar auksta ūdens palīdzību pamodināja, savācu savu ūdenspīpi un trīs atlikušos alus un devos mājās. Jā, bet morāle, bērni, no sūdīga alus parasti ir bišķ pasūdīgas pohas.

Vakarā man bija paredzēts iet uz žetonvakaru vecajā skolā, tāpēc rītu es veltīju tam, lai justos kā cilvēks. Ciemos atnāca sarkasms un dažādu nodarbju dēļ es gandrīz nokavēju visu.
Par žetonvakaru neko dižu pateikt nevaru, tikai to, ka manai klasei izrāde bija labāka un ka pēc skolas beigšanas ar klases audzinātāju var runāt par visu un tas pat liekas bišķ dīvaini - stāv bariņš ar studentiem un runā par zaļo ar bijušo klases audzinātāju. Bet forši vispār.

Aprakstu par vakardienas ballīti es atstāšu Sarkasma ziņā.
Veiksmītes cilvēki!

Jūsu vismīļotais un pa sienām staigājošais Sekss.