right_side

Sekotāji

In:

"Pusnakts Pelmeņi"

Dace ar Edzi bija nākuši klajā ar ļoti labu ideju - lugas lasījumu. Un es, kā jau jauks cilvēks, piedāvāju izpalīdzēt ar telpām. Tā nu piekdienas vakarā lugas lasītāji un skatītāji pulcējās manās mājās, lai dzertu tēju, pīpētu, iegrauztu un lasītu "Pusnakts Pelmeņus".
Tā kā lugu sauc "Pusnakts Pelmeņi", tad mēs izlēmām viņu sākt lasīt pusnaktī, bet vienpadsmitos sākt cept pelmeņus. Līdz vienpadsmitiem mēs izlozējām lomas, kas manuprāt sadalījās apbrīnojami precīzi. Noskatījāmies arī to, ko varētu saukt par divu personu lugu, kurā notika strīds par to, kurš būs komisārs, bet kurš grāfs. Beigās katrs palika pie savas lomas. Jāatzīmē, ka grāfam bija divas draudzenes, ar kurām viņu saistīja asinsradniecība un kuru darbošanās liek nokalst rožu krūmiem. Lielāko daļu no nakts mēs klausījāmies latviešu mūziku (daudz, daudz klasikas). Daci atkal iesēdinājām kastē, kurai nu jau trūkst vienas sienas un kurā viņa negribēja uzkavēties. Viņu arī mēģināja izsolīt ar sākuma cenu, kuras sastāvā bija šokolāde un cigaretes. Kaut kā mistiski izdevās izskaidrot ceļu Mārcim (kurš gluži kā elīna spēj apmaldīties trīs priedēs, manuprāt). Un tad jau bija laiks sākt. (Jāpiebilst, ka Toms bija pamanījies aizmigt vēl pirms lasīšanas, un mums ar Daci nācās viņu bīdīt tālāk istabā, lai nemētājas pa kājām).


Luga bija tiešām ļoti smieklīga. Dzeloņainas cūkas, grāfi ar aukstām rokām, gulēšana kapličās, "Sniegbaltīt! Sniegbaltīt!", slimi nervi un tamlīdzīgas lietas. Bet tās tā īsti var saprast tikai pašu lugu izlasot. Pēc lasīšanas vēl turpinājās ļoti "inteliģentās" sarunas un Toms pamodās. Bet citi lēnām sāka lūzt nost. Menti Dzimst! Ar laiku mēs ar Sarkasmu arī izdomājām iet gulēt. (Kā man patīk taisīt ballītes pie sevis, jo tad es varu gulēt gultā). Un šajā mirklī stāstā ienāk mans kaķis. Viņa visu vakaru bija visur, jo spalvas, bet naktī viņa tiešām mēģināja visus nogalināt (vai arī smagi traumēt). Nabaga lopiņš bija līdis maisā pēc desas un sapinies tajā. Tā nu viņa nakts vidū skraidīja kā jukusi apkārt pa māju saskrāpēdama visu savā ceļā līdz es viņu atbrīvoju.
Pēc atbrīvošanas misijas aizmigt nevarēju, tāpēc aizgāju uzpīpēt. Skats, kas pavērās - divi dzīvi cilvēki pie datora un vesela čupa kritušo ap katlu. Izskatījās tā, it kā kāds būtu viņus noindējis.

Nākošreiz es pamodos no rīta, kad visi jau cēlās. Tur bija dīvainas rīta sarunas par grāfa draudzeņu nakts nodarbēm un mana tēva bērnības bildes aprunāšana. Cilvēki lēnām sāka taisīties, bet viņi bija jauki un palīdzēja man visu savākt. Paldies, Lote, par trauku mazgāšanu! Lēnām visus izmetu ārā un tad atkal uz brītiņu varēju ieritināties zem siltas segas.

Paldies par ballīti, bērni!

Jūsu Sekss.

In:

poda likšanas ballīte

Sveicieni no Sarkasma.
3dien pēcpusdienā ap 17iem izkustējos uz pļavnieku ''Depo'' pakaļ podam. Ņemot vērā, ka (tikai poda pirkšanas dēļ) biju uztaisījis Depo klienta karti (bezmaksas), man pat pietika naudas! Un pat veseli 0,12Ls palika pāri :D
Aizbraucu uz Elizabeti, kur jau Šembis gaidīja mani un Mārci, iedevu benzīna naudu šoferim. Šoferis aizbrauca un... Es atcerējos, ka aizmirsu mašīnā somu, kur bija šņabis, tabaka, darba čips un citas dzīvībai nepieciešamas štelles. Protams, šoferis negribēja braukt atpakaļ, tpc man nācās ar sabiedrisko kratīties pie šamējā uz imantu. Tas piebeidza manu jau tā visnotaļ nelāgo noskaņojumu. 2 iztērēti taloni un nevienes fckin kontroles. grr :D
Ierados atpakaļ. Gaidot Seksu mēģināju piespiest tos divus strādāt. Nācās grūti. Atnāca kaimiņš ar alu. Tad wsp vairs neviens negribēja strādāt. Pa to laiku izsusināju podu. Nāvīgi preteklīga padarīšana. Lai slavēts alus, tukšs kuņģis un gumijas cimdi!
Nu jā. Atnāca arī Sekss. Tad beidzot Mārcis salika 3D puzli (tualetes poda skalojamo kasti, kur bija daudz visvisādu sīku huiņu. Un vispār es no tā neko nejēdzu laikam). Sākās vecā poda jaukšana, klapēšana un ārā stiepšana. Beigās pat uzlikām to podu un... Secinājām ka nevar pieksrūvēt, jo jāurbj caurumi grīdā, a urbja ta nav :D
Tātad atlikts.
Sākām kapāt. Kaimiņš aiztinās. Stumbro Starka ir labi kreptīgs drinkojamais un labi arī reibina. Dzērām arī šnabsi. Atnāca Reinis un Mang-Elīna. Tie protams ar kapāja. Mārcis ar Seksu gan pārsvarā pārtika no mokas (precīzāk - tikai no mokas). Pēcās šie abi arī aizgāja uz sieviešsarunām iekš virtuves. Uz ļoti ilgu laiku :D
Pa to laiku Es, Sarkasms, piemīlīgi piedzēros un ar laiku man arī (diemžēl kārtējo reizi) neizturēja nervi. Īsti vainīgs gan nejūtos. Pa starpai arī ar Mang-Elīnu veicām interesantas sarunas. Pēc nelieliem konfliktiņiem ar manu iesaistīšanos, izšķīrāmies par labu tam ka Šembis dodas uz veikalu pakaļ 2 bamšļiem (man vismaz liekas ka diviem. Atmiņa mazliet sāk streikot uz to laiku). Un Reinis pa to laiku jau bija atlūzis un sasmērējis manu paklāju.
Padzērām tos un es atslēdzos.

Sekss ar Mārci no rīta aiztinās pa skolām. Arī to knapi atceros. Tad mani pamodināja kaimiņzvans ar tekstu apmēram tādu: Man augšā ir divi aliņi, gribu lai tu viņus izdzer!
Protams pēc tādas informācijas sapratu, ka nespēšu vairs iemigt, kamēr nebūšu paveicis to ko no manis prasa sabiedrība un pienākums, un devos augšā. Divi ali izvērtās arī par trešo, kad Šembis pamodās. Pa starpai izliku ārā Mang-Elīnu un Reini, pie tam pēdējam liekot satīrīt savu šmuci. Trešā alus laikā hokeja video skatīšanās.
Pēcāk gan apzinīgi aizbraucu uz pārdaugavas mājām, vēlāk devos pie seksa salabot noskaņojumu, kurš bija labs un sūdīgs reizē.

Tas arī viss. Finito mani bērni.
Aāārlabunakti ;)

In:

Pilnīgi normāla pirmdiena.

Labrīt ballīšzvēri!

Vakar jūsu Sekss ļoti labi iesāka nedēļu. Jau no rīta es jutos kā mazs saulstariņš! Saule regulāra ar mani dara brīnumus. Tā nu aizgāju uz lekcijām un tad vajadzēja doties uz centru un nokāst naudu Mārcim. Pirmais dienas secinājums - RVT var apmaldīties brutāli. Tālāk mans ceļš aizveda uz Elizabeti pie Sarkasma un maziem dzīves prieciņiem.
Tad nu izdomāju uzkāpt šim līdzi augstāk un izdzert kādu alu, lai pēc tam brauktu mājās un kārtīgi mācītos. Viens alus kļuva par diviem aliem, un tad atnāca vēl Mārcis ar pēdējo no tām trīs izdzīvojušajām pilzenītēm, un tad atnāca Šembis ar vēl alu. Šajā mirklī es sapratu, ka laikam mājās es nebraukšu. Nu ko sēžam, dzeram alu un runājam par dzīvi līdz saprotam, ka jāiet pakaļ vēl alum. Aizgājām pakaļ vēl alum. Turpinājām dzert, atkal ģimenes problēmas utt. Vēl atvelkam pie mums vēl vienu meiteni un ballīte turpinās. Kkādā mirklī pārvācāmies lejā, bet tik un tā dabūjām visu laiku skraidīt augšā pēc aizmirstām mantām. Piemēram, Mārča soma tāpat tur tika aizmirsta. Sarkasms man vēl teica, ka viņš ir kkur izracis to, kāviņur uz a burta vīnu. Jā. Ballīte bija. Bet gulēt aizgājām diezgan laicīgi ~ ap vieniem. Noteikti ir vēl kkas smieklīgs/interesants, ko esmu aizmirsusi pateikt, bet jūs bez tā varat arī izdzīvot.
Es tikai domāju, ja nedēļa turpinās tā kā viņu iesāk, tad šitā būs diezgan episka.

Saku atā un eju darīt produktīvas lietas.

Jūsu Sekss.

In:

un Rūtiņai palika!

Astoņpadsmit gadiņi viņai sestdien palika. Par to arī otrais stāsts no manis, Sarkasma, šonakt.

Pārmaiņas pēc atkal ballējāmies ar Seksu.
Bet no sākuma, turpinot iepriekšējo stāstu. Aizbraucu mājās ar diviem Lāčplēšiem, kurus protams diezgan veiksmīgi ietecināju sevī. Tas tā, elementārai (ne Vatsona) pašsajūtai. Pablenzu monitorā un izdomāju ka jātenterē pie Seksa, pirmspasākuma pasākumiem. Sweet (Cartman style).
21os centrā satikām Māāārtu un Pogo. Priecīgi. Nolēmām ka pirms Rūtiņas ballītes (kas, starp citu, notika netālu no Elizabetes) jāieskrien Ļeņinos uz kādu brangu brenguli. Tur, kā izrādījās, notika dzīvais. K-kāda krievu grupele ar dīvainu mūziķi, foršu, atraktīvu ģitāristu un... Sieviešu vokālu, kas pamanījās izčakarēt ļoti daudzas man mīļas dziesmas. Daži piemēri:
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
Nirvana - The Man Who Sold The World
Queen - Mother
Es vispār nesaprotu, kā ar tik pretīgu un atbaidošu balsi to k*ci kāds laida uz skatuves (kuras Ļeņinos gan īsti nav). Ir aizdomas, ka aiz visa tā STĀV ilgstošs ''oral-anal style'' kontrakts. Lai nu kā arī tur aizkulisēs būtu, šis bija pirmais gadījums manā dzīvē, kad es brutāli ielēju sevī gardo brenguli un vienkārši aizbēgu no Ļeņingradas. Fail bļ.
Aizgājām līdz foršās Rūtiņas foršajai ballītei. Tur jau bija diezgan daudz cilvēku. Izrādījās, ka tajā brīdī bija ieradusies labi ja puse :D Apsveicām un apdāvinājām Rūtiņu (Empty Space bļ :D ), kā arī sākām dzert skābuļus un sarkanvīnus. Sapazinos ar palielu čupu cilvēku un arī secināju, ka uz Seksu met acis vismaz puse viesu :D Paspējām vēl ārā samierināt 2 bērnus kuri vēlējās izvilloties. Prieks ka sanāca. Pa nakti vēl laipnie cilvēki ar mašīnu brauca uz veikalu (VVZ kuru) un atveda mums pudeļalu pēc pasūtījuma. Sadzērāmies alu, kuru no mums daudzi pa bišķiņam streļīja, parunājām ar zaļbarības aģentu, kurš mani mazliet tracināja, paskatījāmies kā mošinga rezultātā nonstopā plīst tukšā alus tara un... atlūzām.
No rīta mani pamodināja Sekss, kuru bija pamodinājusi Rūtiņa. Izvilka mani aukstumā un kustējāmies pie manis uz pārdaugavu.
Miegs līdz ~8-14 un labs dienas turpinājums.

Viss, šai reizei pietiks.

p.s. Drīz tiks likts pods. Gan jau ka no tā arī taps ballīte :D:D:D

In:

hokejs, bamslings un asinis

Sarkasms atkal ir ar jums. labs rīts.

5dien pirmspusdienā (biju pēc sutkas atslēdzies) man sāka zvanīties visi pēc kārtas. Pēc trešā zvana 15min laikā, trīsstāvīgiem tatāru izcelsmes vārdiem lamājoties, atmetu ideju par izgulēšanos. Aizšāvu līdz Seksam ar pārliecinošu domu, ka vakarā neballēšos. Līdz brīdim, kad Sekss kustējās uz RAĢ žetõõnu, manas domas protams jau bija mainījušās, jo bija tak 5diena. Sazvanīju Bamsliņu Arti un sarunājām tikties iekš Billija, lai noskatītos hoķi pret Metalurgu (btw uzvara 3:1). Sēdēju ar Arti, Veco un čupiņu tajā brīdī vēl nezināmu cilvēku. Pēc brīža ar savu parādīšanos mani pārsteidza Kailais Kristiāns, kuru nebiju saticis ļoti sen, jo šis pārsvarā blandās pa ārpusLatvijas ārēm. Šoreiz gan viņš mēreni mani kaitināja, bet tas ir piedodams. Pa starpai panki aizgāja uz rimčiku pakaļ alko vēlāklietošanai. Bamšļi, kā arī skābulīši pēc mana pasūtījuma. Tad nolēmām iet tālā (apmēram 3-5 metru) pārgājienā līdz Ļeņingradai. Tur gan nenotika nekas aizraujošs, tpc izdzērām pāris Brenguļus un devāmies pie bračkas uz piekto Elizabetes stāvu. Tur sēdēja šamējs ar Dinu un dzēra šņabi, kā arī pīpēja ūdenspīpi. Patīkami padzērām un papīpējām, līdz neizskaidrojamā kārtā sākās asiņains konflikts, kuru gan šeit sīki neizklāstīšu :D
Līdz ar to pēc brīža ar pankiem jau bijām man pierastākajās telpās apakšstāvā un bamšļojām tālāk.
Piedodiet, bet tas arī viss, jo vai nu es neatceros vai atslēdzos noguruma un skābuļa dēļ.

No rīta pamodos, Artis mani pacienāja ar aukstu stiklpudeļalu (no rītiem ar bamšļošanu man ir problēmas) un uztaisīja makaronus ''po flotski''. Aizvadījām Veco uz maklas krāmēšanu, iedzērām, paēdām un pa mājiņām.
Tas arī viss. Paldies par uzmanību. Jūsu Sarkasms.

In:

Fizmatu dzeršanas aura un RAĢ žettonnieks.

Sekss atkal viens ballējās. Un te es pastāstīšu, kā man gāja.

Ceturtdienā devos uz pirti. Nu sākumā savācu Mārci no galerijas centra un nopirkām paiku un alu. Protams, stāvot pie Aldara Pilzenes aliem mēs izdomājam paņemt vairāk, nevis tā, lai ir par īsu. (Man liekas, ka tā es vairāk nedarīšu... kādu laiku). Tad sakrāmējām visu somās un maisos un apkrāvušies ar alus pudelēm devāmies meklēt pirti.
Es nemāku divus skaitļus normāli saskaitīt, tāpēc to, lai es pareizi aprēķinātu laiku no manis nemaz nevar prasīt. Spotu atradām par ātru un tur neviena vēl nebija. Bruno pats solīja tikai pēc pusstundas ierasties. Nu ko, pasēdējām ārā sniegā, papīpējām un runājām par vīriešu diskrimināciju līdz beidzot kāds atnāca.
Tā pirts kā tāda bija vienkārši fantastiska. Viss granītā un metālā. Tur bija stilīgie krēsli, ko knapi izkustināt vispār varēja. Drīz arī cilvēki sāka vākties, bet kopumā bijām ļoti maz. Arrrg, kādam te ir bišķīt neviksmīgas organizatora spējas. Iegājām pirtī, kurā sala kājas un risinājām sarunas par to, ka starp alu un seksu var likt vienlīdzības zīmi.
Sēdējām, runājāmies un dzērām alu. Uzspēlējām arī "Es nekad". Vot šito spēli es nedrīkstu spēlēt, jo esmu darījusi pārāk daudz. Bet vispār ineteresantas idejas var iegūt.
Un no šīs vietas apmēram manas atmiņas par pasākumu paliek diezgan miglainas. No rīta mani Bruno ar auksta ūdens palīdzību pamodināja, savācu savu ūdenspīpi un trīs atlikušos alus un devos mājās. Jā, bet morāle, bērni, no sūdīga alus parasti ir bišķ pasūdīgas pohas.

Vakarā man bija paredzēts iet uz žetonvakaru vecajā skolā, tāpēc rītu es veltīju tam, lai justos kā cilvēks. Ciemos atnāca sarkasms un dažādu nodarbju dēļ es gandrīz nokavēju visu.
Par žetonvakaru neko dižu pateikt nevaru, tikai to, ka manai klasei izrāde bija labāka un ka pēc skolas beigšanas ar klases audzinātāju var runāt par visu un tas pat liekas bišķ dīvaini - stāv bariņš ar studentiem un runā par zaļo ar bijušo klases audzinātāju. Bet forši vispār.

Aprakstu par vakardienas ballīti es atstāšu Sarkasma ziņā.
Veiksmītes cilvēki!

Jūsu vismīļotais un pa sienām staigājošais Sekss.

In:

Sekss ballējās

Izlēmu biedzot arī ar jums padalīties ar saviem piedzīvojumiem. Šoreiz par tik seniem laikiem, kā pagājusī piektdiena.

NabaKlabā uzstājās "Konservētie Stringi" un es protams nevarēju neaiziet. Pirms tam gan satiku Arti un abi pakavējām Beātei laiku. Nonācām pie secinājuma, ka vislabākais tonālais ir darva. Ļoti labi turās un āda ir tumša, tumša. Vēl es redzēju tādu brīnumu kā gaišais tumšais alus. No šī spriežu, ka Arta somā tiešām mēdz nonākt dīvainas lietas.

Satikām vēl fāču un aizgājām paraustīt UpInSmoke durvis. Pēc tam devāmies siltumā uz NabaKlab, lai sagaidītu pārējos. Sākām dzert alu un locīt papīra vardītes, kuras lēkā un met salto. Ļoti labs laika pavadīšanas veids. Mēs vēl arī tikām pie Jēzus tējas. Silti un garšīgi.

Pēc kāda laika ieradās arī KS un co un sākās ballīte. Es pirmo reizi mūžā piektdien darīju veselas divas lietas - uzkasīju grebeni (ne sev, bet veselas divas) un atrados backsteidžā. Forša sajūta. Konča sākumu nācās ilgi gaidīt, bet tagad neatceros pirms vai pēc KS uzstāšanās notika incidents. Čaļi vēl bija aizskrējuši pakaļ bamšļiem, bet nebija padomājuši, ka ar tiem viņus nelaidīs iekšā. Protams, apsargs viņos neklausījās, bet tad man izdevās viņu pierunāt ļaut somu ar bamšļiem atstāt gardarobē.

Koncis bija aktīvs, bet es sapratu, ka ar manu miesasbūvi un spēku līst mošot ir diezgan bīstami. Man vēl joprojām sāp dažas maliņas un es gandrīz dabūju zilu aci. Mūžu dzīvo mūžu mācies. Bet es dzirdēju grupu, kas man lika atgriezties sen sen atpakaļ Anglijā, kad Ramones spēlēja. Uhh, skaņošanu gribējās varbūt labāku, bet - tas ir pankroks, tātad diezgan vienalga. Otrs secinājums bija tāds, ka Igauņu pankrokam tāpat kā džindžerkidiem īsti nav dvēseles.

Kad mūzika beidzās sākām domāt, ko darīt tālāk. Artis un viņa sabeigtā kāja gāja dzert tālāk, KS nevarēja izlemt ko darīt, bet mēs ar Mārci izdomājām aiziet līdz Route66, jo tur bija paredzēts deju vakars. Veltīgs gājiens. Tur skanēja mūzika, bet neviens nedejoja. Tāpēc mēs griezāmies atpakaļ un gājām uz Ļeņingradu, kur kā vienmēr bija ko darīt. Sapazināmies ar vienu meiteni, izdancājāmies un risinājām sarunas par vēsturi. Kamēr Mārcis pīpēja un klaiņoja es noskatījos ļoti amatierisku šaha partiju un tad jau bija laiks doties mājiņās.

Gaidat ziņas no manis drīzumā!
Jūsu Sekss.

In:

krūts pīrsings uzacī!


jeb, kā mēs ar Emīlu un ko dzērām šņabi.

jeb, labs rīts no nostrādājušās Sarkasma :D

Nu jā, aizvakar radās ideja par to ka ar Emīlu jāpatukšo bundulīt's (aka pieclitra laimīte). Vakar arī nolēmām tā darīt. Atbrauca Emīls ar vēl kaut kādu čali. Domāts, darīts. Kapājām. Gāja iekšā labi. Sākumā uzkodu ar kotleti (Emīls ar maizīti, trešais čalis dzēra skrūves), tad taupības nolūkos izmantojām senpadomju variantu - uzostīju ar kotleti(Emīls uzostīja ar maizīti, trešais čalis vāljoprojām dzēra skrūves).
Pēcāk uzrādās vēl viens čalis (Ēriks, ja nemaldos) un viss turpinājās tādā pašā garā.
Jau labā pālī Emīls sāka dzert (velnsviņzin kādēļ, jo bundulī vēl bija daudz) sen atpakaļ šajā blogā pieminēto Baložbarību. Un vēlāk šamējs izņēma savu krūts pīrsingu, lai ieliktu šamējo man uzacī. Ceru ka Sekss šo bildi jau šovakar ieliks k-kur šajā blogā. Tā kā pīrss bija nepiemērots uzacij, man sāpēja. Bet ne ļoti jo biju sadzēries.
Vēlāk izliku visus no mājas (jo dzerstiņš notika manās pārdaugavas mājās, un māte atgriezās :D ), un braucot ar tramvaju nogulēju pieturu kura man bija vajadzīga, jo Emīls mani laicīgi nepamodināja :D

that's all folks ;)
no 6dienas noteikti būs vēl ieraksts, bet ceru ka jau no 5dienas :P

In:

šitā tiešām var visas smadzenes nodrinkot.

Labs rīts nakts vidū no Sarkasma.
Vakar (fiziski jau aizvakar), bija paredzēta bāra Nice Place atklāšana ar Rūsu, Inokentiju, Grašiem un vēl k-kādu grupeli (kura mēģināja viskautko koverēt un pamatīgi iesmirdēja).
Pa ceļam protams ieskrēju Ļeņinos (neatceros kad pēdējo reizi pirms kāda koncerta tur nebiju :D ), satiku Gaiķu Māri un Baložmāri (noteikti ka tuvumā vēl kāds Māris bija, bet man pilnībā pietika ar šiem diviem, ja pat nebija par daudz). Iekāpāju Brenguli, sagaidīju Alisi (aka Alusi) un Šembi. Te nu sākās brīnumi. Šembis negribēja iet ballēties! WTF vienvārdsakot. Protams ka mazliet iebrenguļojot viņa pretestības spējas zuda un es aizvilku šamējo līdz Nice Place (turpmāk tekstā NP). Secinājām, ka NP ne tuvu nav Nice. Alus izvēle nožēlojama, cenas kā rietumeiropā. vienīgais dzeramais alus - Tērvete. Par 2Ls kausā. Galīg švaki. Turklāt telpas degunjūtami smirdēja pēc kaut kā pelējumveidīga. Mazliet tomēr iekapājam tērvetnieku. Uzpeldēja Zane, nospēlēja Jūdas Graši. Lieliski teksti čaļiem. Jā, secināju arī ka iepriekšējos ierakstos pieminētais Deģenerāts (vēl arvien neatceros šamējā nosaukumu) arī ir ieradies, turklāt ar vēl vienu čali ar ko man ir bijuši konflikti :D Jauka kompānija, ne? Satiku arī Kurtu - prieks, sen neredzēts tautietis, Kā arī čupiņu labi zināmu panku. Sweet.
Ar Šembi un Kurtu pirms inokentija izlēmām, ka bāra alus ir par dārgu, un devāmies uz nočņiku pakaļ plastmasas alum. Nopirkām, iedzērām (ne visu protams), secinājām ka Inokentijs tieši beidz skaņoties. Šembis protams uzreiz metās mošot. Un Gaiķu māris arī. Un ar visu cieņu, bet gaiķis mošā izskatās smieklīgi un uzvedas dīvaini. Uzradās vēl viens man netīkams cilvēks, kura izcelsmi un pretenziju iemeslu neminēšu aiz prasta pašlabuma. Inokentija laikā un starp grupām protams iebamšļojām. Rūsa kā vienmēr nospēlēja perfekti un iespaidu pat īpaši nemaitāja tas ka Deģenerāts apzināti visu laiku bakstīja mani, triecās man virsū, centās uzgrūst uz skatuves.
Pēc rūsas kopā ar pankiem piebeidzām bamšļus bāra iekštelpās, un izdarījām vēl šo to riebīgu.
Tad ar Kurtu, Šembi un Alisi devāmies vecrīgas virzienā meklēt turpinājumu ballītei. Aizgājām līdz Ļeņingradai, kur izrādījās, ka netipiski 6dienas vakaram jau taisās ciet. Tur satiku Viju (!!!) un viņas čali, par ko biju visnotaļ iepriecināts. Visi tika kūdīti doties uz Bubļikmaru. Protams, ka aizgājām. Pēc brīža tur uzradās arī Deģenerāts, bļ. Līdz tam brīdim mēs ar Šembi jau bijām acīmredzami sabrenguļojušies (tumšais, mmm). Lecot Šembim uz mururas kaut kādā mistiskā veidā pamanījos atdauzīt savu vīriešatribūtu pret Šembja muguru (ouch!). Saskandināju ar pārdesmit cilvēkiem, ieskaidroju Kurtam, ka nekoļījos Alisei klāt (vai tiešām no malas ir tik viegli pārprast???). Jāa, tad sākās huiņa. Deģenerāts piepeldēja (vai arī mans skatiens jau peldēja) pie mana dīvāniņa un sāka man betonēt. Neliels ieskats sarunai apmēram pa vidu:
Deģenerāts: Ar tevi jau nav jēga runāt!
Es: Tad nerunā! Es visu laiku uz to ceru!
*Deģenerāts turpina man k-ko betonēt.
Pārtrauca mūsu neproduktīvo dialogu Bārmenis K, kurš mēģināja pamodināt Šembi, kurš bija mīlīgi atlūzis dīvāniņā, pārmērīgas branguļošanas un negulēšanas rezultātā. Tad kad Bārmenis K sāka lietot vardarbību šajā visnotaļ cēlajā mēŗķī, es protams iejaucos. VVZ kas būtu ja Alise nojausdama briesmas nebūtu iemetusies starpā. Beigu beigās man tika dotas 5min lai pamodinātu Šembi. Kāds gan brīnums - man vajadzēja nepilnu minūti. Bārmenis K gan pēc tam man atvainojās, respect viņam par savu kļūdu atzīšanu ;)
Tad aizstiepu Šembi uz autobusu un aizvedu izgulēties.
Šodien nelāpījos (izdzēru tikai 2 alus) un nolēmu pasēdēt mājās. Zin kā, pēc atpūtas tomēr jāatpūšas.

Šoreiz, mani mīļie, tas arī viss.

Gaidiet jaunus...
...un veiksmi nedarbos, Jūsu Sarkasms.