Labrīt bērni. Šeit Sarkasms.
Kā jau bija paredzams, gan es, gan arī Sekss aizbraucām uz Zvērā fest '11. Šis stāsts nu par to. Pēc kārtējās ļoti veiksmīgās stopēšanas, bijām tikuši līdz Saldum... un secinājām ka Saldus ir applūdis. Nācās pat vilkt nost kediņas un uzlocīt bikses lai tiktu cauri. Smagi viņiem + zemniekiem būs sūdīgi ar ražu. Mēģinājām sagaidīt pie Saldus apļa Šembi, kurš bija aizgājis pakaļ alum, bet viņš ļoti kavējās, so nesanāca. Dzerot alu laimīgi tikām līdz festam, kur secinājām, ka taisnība baumām, ka viss ir applūdis. Futbola laukums, rampas, viss. Upe ir traka! Sacēlām teltis, apsveicinājāmies ar tautu un iedzērām alu. Protams es neiztiku bez megafeila - vēl pilnīgi skaidrā iekāpu k-kādā mistiskā dubļuspraugā bļ :D Pašā vakarā pie PND pamatīgi iztrakojos pa skatuvi, no kuras traki fani mani ik pa laikam iemeta pūlī. Pēc noballētās nakts pat veiksmīgi atradu telti, toties Sekss atslēdzās turpat pie ugunskura :D
Nākošajā rītā saņēmāmies stopēt uz Zirņiem jo gribējās alu un cigaretes. Zirņos gan (man)neparedzētu apstākļu dēļ aizkavējāmies ilgāk nekā plānots. Atpakaļ nākot garīgais zem nulles, so meklēju Šembi ar ko piekapāties, bet megafeils atkal. Šamējam sieviete salauzusi roku un brauc mājās. Un Šembim ar jābrauc rezultātā. Smird. Protams kamēr Šembis kustējās prom, pa ceļam piesēdām un ātrā laikā daudz alus. Kad šis aizbrauca, aiztinos atpakaļ uz festu un visu vakaru diezgan mierīgi pavadīju ar Zani un Čirkaino. Nekā īpaši interesanta nebija. A Žēl.

Mājupceļs bija garš, jo braucām jau 7dienā. Nostopēt nereāli, jāvelkas līdz pašam Saldum. Pa ceļam savācām k-kādus divus čaļus, kurus ne visai tālajā kafūzī pabarojām un padzirdījām. Pēc dzīrēm sadalījāmies pa divi un tomēr mēģinājām nostopēt nedaudzos atlikušos kilometrus, kas arī izdevās. Saldū nogurums jau bija pietiekams un arī garīgais nekāds, so aizbraucām mājās ar autobusu.

Tas no Sarkasma arī viss. Drīzumā vēl kāds stāsts. Ča ;)