right_side

Sekotāji

In:

bija svētdiena

Un jā. Bija arī Dzejas Zveja.
Es, Sarkasms, biju starp dalībniekiem un tā kā vēl joprojām neesmu pieradis uzstāties publikas priekšā, sabrenguļojos ne pa jokam.
Bet sāksim no sākuma. Tā kā iedvesma mani piemeklējusi nav sen, nācās atkal ķeksēt ārā vēl nedeklamētas ''pērles'' no vecajiem darbiem, kas tika darīts burtiski 30min pirms Zvejas sākšanās.
Kopā ar Seksu ieradāmies neraksturīgi vēlu, tādēļ nesanāca aizņemt galdiņu. Un neviens no agrāk atnākušajiem ar nebija pacenties. Draņķi, ne? :D Piemetāmies klāt čupiņai nezināmu cilvēku [pirmo reizi sanāca nesēdēt kopā ar lielu daļu savu mīļo cilvēku]. Protams pēc laiciņa pienāca arī mana kārta uznācienam uz skatuves/baltā dīvāniņa. Visā visumā smuki, pozitīvi utt, ja neskaita to ka es biju mazliet pārbrenguļojies un liekas, ka nolasīju vienu dzejasdarbu divreiz :D Bet tauta neņēma ļaunā un bija forši. Līdaka [pazīstams kā ''Aizver muti!''] vispār brutāli norāva jumtu. Sen nebiju neko tik lielisku dzirdējis. Toties Kivičs [no tās papretīgās puspopgrupas] bija pārķēris vēl pamatīgāk nekā es, un skanēja vēl nožēlojamāk nekā parasti - sliktākais EVER ko esmu Dzejas Zvejās dzirdējis. Tālāk jau sākās problēmas, jo mans mīļais brāļuks pamanījās mani nobesīt tik ļoti, ka es pirmo reizi mūžā Ļeņingradas telpās iestājos par aktīvu vardarbību [a.k.a. ''es tev visus zobus izsitīšu pidars tāds]. Nu vai k-kas tamlīdzīgs. Fail man. Atvainojos visiem ka nepadomāju ka jāpaiet citur. Atceraties iepriekš pieminēto I. cilvēku? Vakara gaitā secinājām, ka nekādas nesaskaņas nav izveidojušās, un pēc pamatīgi daudz brenguļiem tika realizēts iekpriekšreizes fantastiskais plāns. Bet tā jau cita tēma.
Bumbas ;) č.

In:

bija tāda diena, kā ceturtdiena.

Un tas bija 11. novembris. Svarīga diena, kā man, tā arī visiem pārējiem cilvēkiem kam saprāts ir pareizajā vietā.
[jā, tas esmu es - sarkasms - šeit pēc ilgāka pārtraukuma]
Pēcpusdienā devos uz centru, kur bija jāsagaida Sekss. Tā, kā tiešām bija jāgaida, aizgāju satikt Arti un 2 viņa kursabiedrus, kuri klusā Vecrīgas nostūrī bamšļojās. Es no šīs izklaides atteicos, bet tas netraucēja kompāniju sastādīt. Pēc tam jau bez kursabiedriem aizgājām uz Ļeņiniem iedzert pa pirmspasākumu brengulim, kur arī sagaidījām Mārtiņu, Kristīni un arī Seksu. Pēc tam virzījāmies uz krastmalu, paklausīties ko tad mums šogad piedāvās mīļie pasākuma veidotāji. Kā par brīnumu izcēlos ar neaktivitāti, jo bija mazlietiņ paplucināts garastāvoklis, bet kopumā bija skaisti, vienoti, nacionalistiski un jebkādā ziņā patīkami. Ja, protams, neskaita Irmas piegulētāja nesmuko uzvedību Skandinieku uzstāšanās laikā. Visu laiku uzradās un pazuda pazīstami tautieši (šoreiz pie tam kuplā skaitā!). Tad mēs ar Seksu nolēmā iet nolikt svecītes, kamēr viss pūlis vēl nav sācis kustēties... jā, un arī tpc ka cauros šūzos manas kājas bija apledojušas un draudēja sasalt pa visam, lai tiktu atkausētas tikai 2438.gadā. Kad aizgājām, sienas jau bija aizņemtas.
Piemetāmies klās ļeņingradiešu pulciņam, nolikām svecītes un pēc brīža devāmies atpakaļ, paklausīties vai vēl kas patīkams nenotiks. Pa ceļam dungojos ''mēs sitīsim tos utainos'', nonācām līdz skatuvei... un bitīt matos! Tieši tā pati dziesma sāka skanēt. Vai nu Sekss ir pareģis, vai arī mēs esam kļuvuši jau tik lieliski, ka mums sācis kāds sūtīt zīmes no kosmosa :D
Tajā brīdī man sūdīgais garīgais wnk izlaida garu, smaku un visu pārējo, un es pirmo reizi pa visu dienu sajutos kā es - nebeidzami pozitīvs, lepns un laimīgs!
Tā kā plosta laišanu man vēlmes skatīties nebija, devāmies uz ļeņiniem, lai paballētos. Satikām atkal Mārtiņu, satikām cilvēku I. un dzērām Brenguli. Ar laiku piesēdāmies pie galdiņa, vēl mazliet vēlāk, pilnībā okupējām šo galdiņu. Nu tālāk nekas tāds baigi special nebija. Tā piemīlīgi piekapājāmies un k-kādā brīdī I-cilvēkam izteicām interesantu piedāvājumu, no kura cilvēks arī neatteicās. Turpinājām kapāt un gaidīt I-cilvēka kustības spējas... un nesagaidījām! Tālākā nakts daļa bija personiska rakstura murgs ar konfliktiem, bez jebkā tāda, kas jūs - izslāpušos pēc ballīšu aprakstiem - varētu interesēt, tpc neizpaudīšos.
Mājās bijām, pēc manām domām, k-kur īsi pēc 4iem.

Ballējaties, bērni, ballējaties ;)
līdz tuvākajam laikam.

p.s. šodien Dzejas Zveja.


In:

Mēs atgriežamies!

Tā, kādu laiku te ir bijis pamatīgs tukšums. Bet tagad es atsāku lapas atdzīvināšanu. Tātad te ir dažas pārmaiņas - ārējais izskats (ko uzreiz var pamanīt laikam) un arī sastāvs. Rokenrolls mūs ir pametis, bet Sekss un Sarkasms turpina ballēties. Gaidam, kad parādīsies jauns rokenrolls.

Un tagad par piektdienu!

Piektdien vakarā ar Sarkasmu devāmies uz centru, jo bija piektdienas vakars un piektdienas vakaros ir jādara lietas. Vispirms aizgājām uz dzīvokli un uzzinājām, ka elektrība mums ir tikai vienā istabā (tur ar elektrību vispār notiek interesantas lietas), un tad gājām iedzert "Up-in-smoke" brenguli, kas bija tumšais, bet garšoja ieskābis, un sākām meklēt ballīti. Protams, Artim bija ballīte. Nu tīri tehniski Kristianam, čalim, kurš pārvācās dzīvot no savas mātes stāvu zemāk. Sagaidījām centrā Arti un Rūtu un tad gājām iepirkt alkoholu. Mums bija divi litrīgie skābulīši un moka (Rūtas). 
Rimi pārdevējai es izraisīju nelielu apjukumu. Pie pirkšanas viņa man prasīja dokumentus, es paprasīju vai studenta apliecība der. Atbilde bija noliedzoša un viņa izskatījās ļoti pārsteigta par to, ka es viņai vienkārši iedevu pasi. 
Tālāk gājām uz pieturu un braucām. Jau pa ceļam sākām bamšļoties, jo kā tad var būt Artis bez bamšļa. Veiksmīgi tikām galā un nebija pat jālien iekšā dzīvoklī pa logu. Lielākā daļa no sejām bija pat redzētas. Ballīte bija diezgan aktīva - lēkāšana, dejošana, bļaustīšanās, runāšana un dzeršana, protams. Visu sīki un smalki uzrakstīt nevarēšu, jo precīzi neatceros, bet šaubos vai kāds vispār atcerās. 
No rīta pamodos un izskatījās, ka istabai būtu gājusi pāri vētra! Starp citu, no rīta piedāvāt dvuļu vai jebko citu alkoholisku man nedrīkst, ja vien negrib redzēt manu sejaskrāsu paliekam nedaudz zaļganu. Sarkasmam bija pat sliktāk un viņš knapi izkustējās. 
Vispār bija ļoti laba ballīte un laba pēcballītes sajūta. Un vislabākā bija soļanka pēctam. 

Gaidat tālākos stāstus!
Jūsu Sekss.