Gaidījāt Sarkasmu? Nu tad sagaidījāt!

Notika tā, ka pirms pusotras nedēļas (zinu jau zinu ka atkal aizkavēts apraksts), mēs ar Seksu devāmies igauņus lūkoties. Tur bija tāds festiņš, saukts ''Hard Rock Laager'', ar vienkārši fantastisku lineup, vismaz mūsu platuma grādiem. Protams pirms stopēšanas tika izdzerts alus. Viens. Tikai. Ātri vien tikām līdz Baltezeram (no iepriekšējiem stāstiem zināma vieta). Tur mūs izlaida pie stopēšanai ideālas pieturas. Nostājāmies, sākām stopēt... un pēc divām stundām, kuru laikā neviens nestājās, sāka pamazām pārņemt izmisums. Beigu beigās tomēr nolēmām paiet garām Ādažiem. Un te nu pierādījās tas, ka kartēs mēdz būt kļūdas un tas, ka pa ne visai apmeklētām šosejām stopēt nav viegli. Izrādījās, ka tieši pirms Ādažiem šoseja dalās - kāds gan brīnums, ka neviens nestājās! Panika auga - jau puspieci un vēl tik garš ceļā priekšā. A MNEMIC (mans galvenais mērķis pasākumā) bija paredzēts uzstāties jau desmitos vakarā! Ātri vien aizstopējām līdz Saulkrastiem, no kurienes mūs aizveda līdz pašai robežai laipns cilvēks, kuram nemaz tik tālu nevajadzēja braukt. Sweeeeeet! Pie robežas secinājām ka mašīnas nebrauc. Ieturējām pusdienas un apturējām vienu no retajām mašīnām kas brauca garām. Un te nu haļava! Aizcveda līdz pašam pagriezienam uz Vana-Vigala (reālajam galamērķim). Te nu mazie ceļi, pa kuriem reti kas brauc, bet āttālums līdz galamērķim 15km. Gājām ātrā tempā, kamēr mūs atkal nepiemeklēja haļava. Apstājās igauņu mataiņi. Mašīnā kondicionieris, vēsumiņš un mūs vēl ātri vien pacienāja ar aukstu alu. Kā arī aizveda līdz pašam festam.

Secinājām, ka nepareizas informācijas dēļ mums ar Seksu nepietiek naudas pat ieejai. Par laimi ieraudzījām latviešus un aizņēmāmies no Stalkera 15EUR. Laimīgi uzslējām telti un devāmies uz pilsētu meklēt alu, jo Moonsorrow jau bija nokavēti, bet līdz MNEMIC vēl bija laiks. Alu nedabūjām. Telšu pilsētiņā gan dabūjām. Pie MNEMIC protams izlēkājos pirmajā rindā un gandrīz zaudēju savu jau tā mazliet traumēto prātiņu-saprātiņu. Vēl pie šamējiem noķēru cepuri, ko kāds bija uzmetis uz skatuves un grupa meta atpakaļ nost :D Trofeja. Pēcāk ar Seksu, Irmu, Kalnieti un igauņu bariņu dzērām alu un rumu. Pēdējais ko atceros ir tas, ka Sekss aizgāja gulēt. Līdz cikiem dzēru, kā atradu telti - nezinu.

Pamodos. Neatceros gan cikos, bet alu dabūju momentā! Un neilgi pēc tam mani arī iedzina peldēties, diezgan bīstamā vietā, kur gandrīz dabūju sirdslēkmi, jo pēkšņi krast iegrima par vairāk kā metru! Šajā (vai arī iepriekšējā) dienā sapazinos ar Morbid'u un Ezi - 100% lielākais ieguvums no festa. Nu vienkārši zelta cilvēki! 10os izstāvējām veikalrindu, lai tiktu pie alus un cigaretēm. Pa dienu sapratām ka vīriešorgāns ir dvēsele, kā arī radās vēlviens leģendārs notikums - ''Crazy Family''. Bet par to labāk citreiz. Pirms grupām ar Bro palīdām zem koka nosnausties. Biju tādā lupatā, ka neatceros ka būtu gājis Sanctimony klausīties, un pie Rotting Christ ar Seksu wnk izrubījāmies netālu no skatuves. Par grupām īsumš - Metsatõll nospēlēja fantastiski, bet tas nebija nekas salīdzinājumā ar My Dying Bride un Forgotten sunrise (izbrīnīja ka man tik ļoti iepatikās). MDB pie viena nospēlēja laikam ka visas savas labākās dziesmas (šos jau ar mājas apstākļos mūžam neklausos). Pēc tam kapāju - protams atkal nezinu līdz cikiem. Sweet. No rīta pamodos un uzlāpījos, kā arī aizgāju ar Seksu un Bro uz veikalu nopirkt alu, un cigaretes sev un citiem. Lai jau bērni papriecājas. Uzpildoties radās ideja paprasīt latviešu šoferim lai mūs ar Seksu uz haļavu aizrauj vismaz līdz normālai šosejai. Kad es sadzēros alu + viens igaunis, kurš festa teritorijā dzīvoja jau 2 (!!!) nedēļas, sāka mani dzirdīt ar rumu, Sekss jau sāka nopietni uztraukties vai paspēsim savākt mantas laicīgi, lai vēl paspētu parunāt ar soferi. Bet protams, ka paspēju. Pēc Eža dedzīgas uzstājības (megaliels paldies), šoferis nolēma mūs aizraut līdz pat Rīgai. Vispār super, jo ar stopēšanu man diez vai būtu labi veicies. Pa ceļam pieturvieta Tūjā pie jūras, kur Morbids ar Ezi no mums laipni atvadījās (un mēs iemetām Seksu jūrā). Tālāk aluspilns ceļš līdz Rīgai un šoferim domātās pateicības negaidīta nozaudēšana. Žēl.

I guess that's it.
veiksmes jums ;)

p.s. iespējams rakstā būs korekcijas pēc rūpīgas konsultācijas ar Seksu.