right_side

Sekotāji

In:

Nedēļu veci notikumi.

Labrīt jums saka Sekss!

Beidzot saņēmos uzrakstīt par to jautro piektdienas vakaru, kas norisinājās pirms nedēļas. Protams, bija arī diezgan interesants rīts, kurā tika atdotas konkrētas vietas atslēgas. (No vienas puses žēl, bet no otras, varbūt tā pat ir labāk).

Pēc rīta darbiem mēs ar Sarkasmu nogulējām vēl kādas trīs stundas līdz bija pienācis vakars un mēs varējām doties, satikt cilvēkus un ballēties visas nakts garumā. Pēc nelielas nokļūdīšanās ceļā mēs nonācām Salmu Krogā un tur jau sēdēja Mārtiņš, Hišams un Amilcar (neprasiet kā to izrunā). Tā bija mūsu tā vakara pozitīvā kompānija. Es sen nebiju runājusies tik daudz angliski, turklāt kā izrādās, es to daru salīdzinoši labi. Pasēdējām Salmu Krogā un izdzērām pāris alus (iesildījāmies), bet tad vajadzēja doties tālākā ceļā, jo vajadzēja satikt kkādus cilvēkus, turklāt Vecrīgā ballītes vienmēr ir pamatīgākas.

Vispirms mēs aizkūlāmies līdz Alai, bet tā bija visnotaļ kļūda, jo viņa bija caurcaurēm piebāzta. Es pie reizes uzskrēju virsū bijušajiem klasesbiedriem (Hektoram atlaides), nostriļīju cigareti (no tiem pašiem) un uzpīpējām. Tad mums atkal vajadzēja doties satikt tos pašus cilvēkus, kuru dēļ mēs aizgājām no Salmu Kroga. Kad tas beidzot Līvu laukumā bija izdarīts, kā jūs domājat, kur mēs nonācām?

Šis visticamākais bija ļoti, ļoti muļķīgs jautājums - loģiski, ka Ļeņingradā. Tikai šoreiz diemžēl nebrenguļojām un pat nemadonojāmies, bet dabūjām dzert Kozjolu (vai kā viņu raksta). Es ļoti aktīvi kursēju starp sarunām, lai atrastu interesantāku tēmu, un tagad es principā varu braukt jau uz divām valstīm Āfrikā. Uzzināju arī vēl dažādus interesantus stāstus par to, kur var nokļūt dzērumā. Pēc kāda laika Sarkasms atlūza uz galda, un man vienkārši necēlās roka viņu modināt. Pirms vai pēc tam ar Mārtiņu gājām uz Maķīti un noskaidrojām, ka Narvesens pie Maķīša piektdienās strādā līdz sešiem no rīta. Tas nozīmēja to, ka mēs varējām agri, agri no rīta tikt pie cigaretēm, jo viņas visiem ļoti ātri beidzās.

Kaut kur ap septiņiem dusošā skaistule pamodās, un mēs devāmies uz pirmo autobusu. Tad es beidzot varēju ieritināties zem mīkstas un siltas segas, izgulēties un pamosties ar pohām (bērni, alus šķirnes nevajag jaukt).

Jūsu, Sekss.

In:

Googbye Elizabeth!


Viss ir labs, kas labi beidzies vai nobeigts.

Šoreiz jūsu Sarkasms jums stāstīs par leģendārās Elizabetes, ne mazāk leģendāro atvadu ballīti.

Sākās viss ar to, ka satiku Briežveidīgo un devāmies uz Elizabeti piebeigt (tb līdz galam salabot) nelaimīgo podu. Pa ceļam iekš Maxima ar vienu X secinājām ka lāāāčplēša pilzenes alus ir krities cenā līdz pat 0,27Ls. Pēc diezgan loģiskām apm 10 sek ilgām pārrunām secinājām, ka jāņem kaste (0,5Lx24). Sweet. Vēlāk ieradās Sekss, toties mēs ar Briedi nebijām tikuši ar podu galā. Bet tiešām mēģinājām! Tā kā cilvēki jau bija apziņoti (un solījās ierasties rekordliels skaits), turpinajām gaidīt. Nākošie ieradās Bro ar Kristīni, tālāko secību jau vairs neatceros :D Bet nu jā, mūsu jaunais Rokenrõõls (no kura ir iepriekšējais ieraksts) tika laicīgi saziņots un arī nopirka nevis bamšļus, bet 24x0,5. Atceros, ka ejot pretī cilvēkiem man k-kādas kaimiņienes teica tekstu kas varētu izklausīties '' jums tur vajadzētu dahuja decibellus klusāk'' :D Vispār ieradās ļoti ļoti daudz foršo, sen un ne tik sen neredzēto cilvēku. Bļ, epic :) Protams daļa arī nakts vidū aiztenterēja tālāk savos neceļos. Zvanot Platajam Māŗtiņam tiku wnk fenomenāli iepriecināts. Telefonā atskanēja Englišu valoda, kas nozīmēja ka Hišams (agrāk pieminētais Libānietis) ir iekš Latvijas. Sweet. Sekss ar ļoti sapriecājās par Hišama satikšanu un... tik ļoti piedzērās, ka kad Hišams atnāca Seksu vairs nevarēja pamodināt :D:D:D megafail :D megafons bļ. Param. Jā dažam labam cilvēkam vēl aizleca ciet, tā dēļ man ar dažu labu cilvēku sanāca konflikts, bet kopumā drinks pa pirmo. K-kad pa nakti aizvadīju Hišamu uz vecrīgu. Gulēt aizgāju tiešām k-kad. Liekas ka starp 5 un 6 no rīta. Labākas atvadas nemaz nevarēju iedomāties. Un brīnumainā kārtā neviens kaimiņš pat neizsauca policiju. Bijām jau mēs megaskaļi laikam. Vidēji cilvēks un kvadrātmetru 1istabas dzīvoklī tomēr ir skaļi. Nākošajā dienā mazliet uzlāpījos i bija iss bumbās. Būtu bijis laiks, šis ieraksts būtu uz svaigākām atmiņām un apjomīgāks, bet atvainojiet - nesanāca :D

Sākas vasarās/ārpustelpu ballīšu laiks ;)

oh, well. Es laikam nu atkal uz brīdi no jums atvados. Jūsu Sarkasms, cha ;)

In:

jaunais rock`n`rolls tas pats vecais Artis aliņš

oi! čau, šalom, guten tāg, un tā tālāk un tā joprojām šim blogam ir parādījies jauns rockenrolls tas būtu es. Iepriekš esmu minēts kā artis aliņš, bamsliņš, aliņš utt. xD un tad cerams manas iesvētības paies labas tad nu centīšos kaut ko uzrakstīt par piektdienas gardajiem bocmaņiem un 24 stundu ilgu rockenrolu (rock)

Tā lūk man piektdienā kaut kur pa dienu beidzās lekcijas un nolēmu paciemoties pie artūra padzert aliņu. Atbraucu pie viņa uz sarķeni, bet alus diemžēl viņam nebija :( BET BIJA ZAĻĀ MAĢIJA daudz ne, bet tomēr kaut kas vēlāk parādījās laipnā dace kura mums uzsauca dažu bocmanīšu kaut gan nē nevis daužu, bet diezgan padaudz pat ļoti padaudz nu labi, bet kā saka alu daudz nevajag, alu vajag ļoti daudz xD nu tad vēlāk satikām mileiku, pidži, visu slaveno Raimi un vēl kādus cilvēkus gājām uz bāra black tavern atklāšanu kur spēlēja kaut kādas 2 grupas ā atcerējos harisma un liberty crooks + vēl čukura izcilā drunk loh grupa AIZVAIDŽI ar viņu hītu VITAMĪNI tur daudz padzērām un daudz atālējāmies, atbļāvāmies koncis bij beidzās aizgājām uz trim sienām turpināt bamšļus dzert tur ar laiku cilvēki sadzemdējās diezgan padaudz ā pirms tam vēl galerij centrā papildinājām bamšļu krājumus :D pasēdējām tajās trijās sinās un devāmies tālāk tad pa ceļam apstājāmies lai patukšot bamšļus jo sapratām, ka tik daudz neienesīsim tukšojām tukšojām tad piebrauca pašvaldības meitenes kuras pasūtījām uz to pašu virzienu no kura atbrauca un vēlāk kad palika tik 3 bamšļi gājām uz nabaklabu 1 es ienesu ieliekot biksēs. Izskatījās, ka man bija diezgan nopietns divlitrīgs stienis xD nu lab tur padzērām satikām vēl kušķi un vēl dažus paziņas pamošojām pie mārpla un pnd diemžēl nesagaidījām grupu kuras dēļ es galvenokārt atnācu kaut kāda meiteņu grupa man vnk baigi interesēja ko viņas tur kapās :) nu jā aizvilkāmies pa nakti vēlāk pie artūra uz sarķeni par 1ls ar taksi gājām gulēt. Pēc tam visu sestdienu lāpījāmies līdz pārlāpījāmies un es nokļuvu mājās būdams ļoti švakā stāvoklī un šobrīd rakstu šo rakstu pēc svaigākām atmiņām un emocijām tādēļ cer, ka nedusmosies ne1 par to, ka nedaudz pēc bezsakara izklausās xD