Tāāāātad, es, Jānis.. nujā.

Šorīt bija jauks rīts, es satiku žū pusastoņos pie stokmana - man stundas sākās 10.00 - un tad mēs parunājām un sākām staigāt pa Rīgu. Izlēmām aiziet līdz bastejkalnam, tur atkal pasēdējām, papīpējām, parēcām.. usual shit. Tāāā, un tad radās ideja pielauzt Rū uz bastošanu. We failed. Tālāk mēs izlēmām, ka es bastošu. Well, nebija jēgas, stundas tāpat nenotika. ^^ Tad mēs aizgājām uz kongresnamu, kur sākām ēst žū pusdienas, taču tad mūs visai rupji izmeta apsargs ar komentāriem, ka nav ko dirst un ka šī nav ēdamzāle. Nu, neko, izgājām, uzpīpējām, tad atnācām atpakaļ un sākām stūķēt manus melnos santīmus automātos, jo man sagribējās haribo - taču, par nelaimi, automāts, kurā bija haribo, nepieņēma viensantīmniekus, bet kafijas automāts, kad centāmies tajā izmainīt viensantīmniekus, atteicās izdot. Respektīvi - nopirkām šokolādes pienu, wīīī. :D

Izdzērām šokolādes pienu, sākām gudri runāt par socioniku un sociotipiem, un tā tas vilkās kādu brīdi. Tad es vēlreiz nolasīju žū plaukstu, komentārus nesagaidīju, un tad mēs gājām sēdēt bibliotēkā, kur pielūdzām Silvu un dzinču liepiņu, ak šie abi mūsu sekseri.Tad es ļoti ilgu laiku spēlēju datorspēlīti, kur ar loku jāšauda krāni. Nu, krāni kā stulbi cilvēki.

Nulūk. Tad notika žū sākotnēji aizdomīgā fočēšanās, kas izrādījās vienkārša roku nofočēšana, oh, fail again. Un tad es pavazājos pa centru pusstundu, sagaidīju rū, un viņa man iedeva kerzušņores, wī again. Tad mēs papīpējām un gājām siekaloties gar basiem - izspriedām, kas un kā, un tad ceturtdien būs šopings yoffff.

Un tad es satiku klasesbiedru, aizbraucu mājās un kautkur pakāsu savus cimdus, wī. :D

That's t3h day.

žū, neaizmirsti par rītdienu. d: