right_side

Sekotāji

In:

mhm

Un ja jau sāku šodien rakstīt, tad uzrakstīšu arī par 6dienu.
Sākās viss ar ideju par iešanu uz Baltijas Sauli.
Pamodos pie Seksa un devos mājās sakopties augstākminētajam pasākumam.
Izdarīts. Aizgāju uz Baltijas Sauli, paskatījos bruņinieku cīņas (vienmēr mani fascinējušas), secināju ka maz paziņu. Gaidīju kamēr no Alus Festivāla atnāks Bro ar Kristīni. Atvilkās, padzērām alu, Bro piekapājās :D Satiku čali no BA, kura vārdu es neatceros, bet zinu ka bija uz ''M'' burta :D.
Pēc 20 beidzot uzradās Zane. Brītiņu paļerkstējām un diemžēl nedzirdot Metsatõll, devos (kopā ar Bro i Kristīni) uz Ļeņiniem, kur bija jāsatiek Mārtiņš (no BA) un Hišams (Libānietis pēc tautības, arī no BA), kā arī Šembis. Kad ierados secināju ka arī Igors ir ieradies. Vakara gaitā uzradās Aliņu Artis, Alise un vēl daudz daudz patīkamo cilvēku. Sakapājos Brenguli. Kad Bro izdomāja iet mājās (2os naktī), mans veselais saprāts zaudēja un es nolēmu palikt kapāāāāt! Sekoja daudz daudz sēdēšanas uz dīvāniņa, kvalitatīva kõõmas noķeršana ar interesantām sarunām un provokācijām (ne no manas puses).
//p.s. (provokatorei) - pus gadu atpakaļ tas būtu gājis cauri ^^ :D //
Tad es atslēdzos. Galīgi. Turpat Ļeņingradā uz krēsla.
Šembis bija iekš depo uz to laiku laikam :D
Pamodināja mani Artis ar Seržio ap 6iem no rīta (nosnaudos kādu stundiņu ^^). Secināju ka man uz rokas ir uzzimēts gliemezis (vēlāk uzzināju ka nevis Šembja, bet gan alises roku/marķiera darbs). Un tad es tenterēju mājās, lai līdz 1iem nosnaustos.

Verdikts - viens no labākajiem telpu dzerstiņiem šogad.

Chill, šodien atkal uz centru un atā :*

In:

ar atgriešanos

Labrīts šajā drēgnajā rītā no Sarkasma.
Beidzot esmu mazliet atgājis no ballītēm (līdz šovakaram protams :D), tpc uzrakstīšu kādu iekavējusos stāstu.
Šoreiz Sutas Balss.
Pusotru diennakti pēc atgriešanās no Čehijas (par ko raksta Sekss), es iekš Ļeņiniem saskrējos ar Rokenrõõlu. Un tapa ašā ideja, ka jādodas tomēr uz Sutas Balsi. Pēc ātras sataisīšanās sekoja Harcõõr brauciens, bez siltām drēbēm un telts. Neskatoties uz to, ka tikai piecos bijām uz šosejas, tikām laicīgi līdz Alūksnei. Sapirkām paiku un alko, spmaldījāmies, sastapām mentus, kuri mums uzrakstīja protokolus par to, ka nebija atstarotāju, kaut gan mums katram rokā bija pa alus traukam. Priecīgi ka tā :))
Jau iekš Sutas satikām Lauru un Gunitu, no kurām nostreļījām guļvietu teltī. Iekapāju, sapazinos ar nacionālistiski noskaņoto Kartupeļu Valdoni, kurš bija pilnīgā kõõmā un liekas ka nemaz nākošajā dienā neatcerējās, ka ir ar mani sapazinies. Nu jā, es ar viņu sapazinos arī pagājušā gada Sutas Balsī, be tto viņš protams ar neatcerējās :D
Sekoja sagurums un miegs.
Nākošajā rītā pamodos un uzpildījos ar svaigu alu pa 0.60Ls. Piemīlīgi, jā. Gandrīz visu dienu nosēdēju Konservēto Stringu busiņā un dzēru dvuļas (neraksturīgi sev, jo Šembis nebija :D).
Vakarā aizmaucām līdz veikalam pakaļ vēl alum. Sēdēšana pie ugunskura un dažu noteiktu cilvēku barošana ar alu un vēl visādi jautrumiņi.
Jau naktī atkārtoti satiku Nastju, un kapājām manu šņabi (to leģendāro, kuru man izdevās no Zvēra atvest neiztukšotu!). Pēc ļoti neilga laika es atvadījos no jelkādas skaidrības un veselā saprāta un atlūzu. Pamodos puspiecos no rīta ne savā teltī, viens, bez guļammaisaun ietinies apmetnī. Aizgāju līdz savai (Lauras) teltij, secināju ka mans guļammaiss ir aizņemts, ieritinājos atkal apmetnī un atlūzu vēl.
No rīta satiku Nastju, uzzinaju ka pēc manas atlūšanas viņa ir veiksmīgi izkapajusi šņabi un pametusi manas guļošās miesas, lai dotos vēl alko meklējumos.
Uzpildījos (gandrīz pārpildījos) un devos uz šoseju kopā ar Rokenrõõlu un Mazo Rutu. Dzērām alu Alsviķos, turpat arī lietus laikā gulējām uz soliņa un šokējām/mulsinājām garāmgājējus ar savu paskatu. Pēcāk sapazināmies ar k-kādu čali, kurš ar rokenrõõlu aizgāja stopēt, kamēr mēs aizbraucām ar autobusu līdz Pleskavas šosejai, no kurienes gribējām sākt stopēt.
Paēdām brokastis un nostopējām mašīnu, kas bija pilna ar paziņām, kuri man uzdāvinaja alu, papīpēja ar mums un aizbrauca tālāk. Mirkli vēlāk nostopējām mašīnu, kuru bija nostopējušas jau Laura ar Gunitu, iekāpām iekšā un braucām. Aizmigu. Pamodos jau juglā un devos pie Bro. Sadzēros alu, nolēmu nebraukt majās un aizmigu.

Tas arī viss bērni ;)
Adios amigos, bļ. :D