...es, Sarkasms, rakstīšu par savas dzimšanas dienas svinībām Brenguļos!
Tātad. Cilvēki mani piečakarēja atsakoties dažādu kreisu iemeslu dēļ. Lielākais fuj protams tiem kas labāk izvēlējās braukt uz Fonõõ. Muļķi.
No Rīta ar seksu izdarījām lietas un savācām arī manu svaigi uztaisīto pasi, tad kustējām uz Pleskavas štrāāāsi lai kustētos uz Brenguļpusi.
Sākumā tikām līdz Sēnītei, pēc tam Raganai. Šoferi kopumā tādi visnotaļ forši un runātīgi. Un tad mēs nostopējām fūri, neatceros gan līdz kurienei, bet tas šoferis... Nu tāds īsts padomju laiku lauku onka, stāstīja par to kā 90tajos pālī pa kolhozu un uz krieviju braukājis, par to kā visu eiropu izbraukājis, par to kā no itāļu pidariem atkratījies... Viennozīmīgi viens no interesantākajiem šoferiem šogad. Pēc tam ar alu rokā (atkal!) izdevās nostopēt līdz Valmierai un tad eeles sutoņā vilkties tai visai cauri, pa ceļam zvanot Reinim lai paskaidro ātrāko un īsāko ceļu. Reini jau bija nofeilojis un ar busu ticis līdz Brenguļiem. Pa ceļam uz Brenguļiem bija zibens, tuvojās pamatīgs negaiss un šausmīgi smacīgi. Jau uz Cempu ielas (ceļš Valmiera - Brenguļi), nestopējot mūs piedāvājās aizvest vīrietis ar sievieti, kuri man vēl netīšām sabrauca kāju, kas man pāris dienas sāpēja. Tad viņi mani piedāvājās vest nevis uz Brenguļiem bet uz slimnīcu (sk. sadaļu par sabraukto kāju). Jāa, ko gan es izvēlējos starp slimnīcu un Brenguļiem...? ÕÕĪĪÕÕ Brenguļ!!! Mūs aizveda līsz Brenguļiem. Paņēmām alu, savācām Reini un pamazām iesildoties sagaidījām arī Rokenrõõlu, kuram bija dīvains paskats. Atmetām cerības sagaidīt Mazo Rutu, kura neskatoties uz svētajiem solījumiem ierasties, visu dienu necēla telefonu. Palika sagaidīt tikai Šembi un Madaru, bet bija jau ap 7iem vakarā laikam un šie vēl bija Rīgā. Protams zinaju ka lai vai kādā veidā, bet Šembis jau nu noteikti tiks, nesatraucos un Brenguļojos vien tālāk. Kad pulkstens neapturami un nežēlīgi tuvojās tai stundai sākot no kuras mūsu nelietīgie valstsvīri ir aizlieguši alus iegādi, nolēmām ka jāapgādājas naktij. Paņēmām 3x5L bundulīšos un no tās domas vien es uz kādu brīdi iegāju nirvānā.
Kad bijām piebeiguši vienu bundulīti ieradās Šembis ar Madaru. Šembis veiksmīgi izpildīja savu uzdevumu panākt mani reibuma ziņā. Vēl sapazināmies ar k-kādiem stipri mazgadīgiem Brenguļu iedzīvotājiem kas mums nodzēra tiešām maz alus un aizgāja gulēt. Ar laiku atslēdzos arī es un no rīta uzzinaju ka Sekss, Madara un Rokenrõõls gājuši pa nakti pa pliko peldēties (un mani nepamodinājuši nelieši tādi!), ka Rokenrõõls mūs ir izrunājis no nepatikšanām ar mentiem un Šembis pa pālim ir noķēzījis manu somu. No rīta pamodos ar mazliet sāpošu galvu un domu par Brenguli, kur protams ātri vien tika izpildīta. Visi draudzīgi padzērām Brenguli, piekarinājām Geto karogu, papīpējām un chillojām. Iesaistot mūsu aktivitātēs arī nepiederošas personas.
Pēc laiciņa Rokenrõõls ar Reini aizstopēja mājās un mēs palikām četratā. Vēl brītiņu vēlāk Sekss jau bija vienīgais pie pilna saprāta, un mēģināja arī mani pie tāda atgriest uzstājot ka jāstopē mājiņās. Pēc dažiem ''pēdējiem'' Brenguļiem manā izpildījumā viņai tas arī izdevās. Pēc ļoti grūtas un sprāgonīgas vilkšanās caur Valmieru, tikām līdz Rīgai. Pa ceļam es krācu un Sekss risināja sarunas par visādām gudrām muļķībām. Pēc tam vakarā neskatoties uz sagurumu lietas un tad miegs. Nākošajā dienā darbā sutka.

un te citāts no Šembja:
es peec tam guleeju parcinjaa.. dzeeru laikam weel .... tad guleeju bregulju centra zaliitee.. madara mani modinajaa,un winjai nesanaaca ,tpc guleeju taalak un winja apgulaaas blakus ... welak kkaadi chaliishi iedewa man alu un kkadaa weida tikaam uz Valm.,kur mekleejaam vilc. staciju ,bet bijam pa veelu [ kaados pus 7os :D ],ta kaa gaajaam atpakalj,katraa weikalaanjemot pa alum ... un satikaam onkuli Ilmaaru [jauku dzeerushu pensionaaru ,kas mums pirka CUBA 2l :D ] un winjahs mums paliidzeeja tikt liidz KOceeniem ...kur mees aizgaajaam liidz winja darbam ...lielaaangaaraa dzeeraam Cubu ....tad saprataam ,ka jaabrauc un 1 Cubu njeemu liidz .. un stpeejaamno taas wietas ....tikaam liidz Rubenes pag. ,kur stopeejaam tumsaaa un izdomaajaam ,kaa jaiet gulet pieturaa ... guleejaaam ...pamodos ,ka wisas mantas ir 2m raadiusaa un wnk cilweeki gaida autinju ... un wisi skatasno busa uz mums ... mees wnk pieturas widuu guljam un mums poh... nice ,ne ? :D

labunakti bērni un mācieties no mums ;) bučas :D