right_side

Sekotāji

In:

Phehehe, jeibogureja II

Sveiki, te atkal Rokenrols - es atkal biju Ļeņingradā pa nakti. Bet nu pēc pirmās Jeibogurejas tas vairs nav tik aktuāli, vai ne?
P.S. Eu, turpmāk ĻEņingradas naktis tiks oficiāli nosauktas par Jeibogurejām. :D

*tomēr atskan tie paši svilpieni un pārējie trokšņi, kas pagājušreiz*

Tātad, stāsts tāds - aizbraucu līdz centram - pa ceļam iegriezies pie mūsu seksa, lai dabūtu naudu - un uz centra. Pie Origo satiku Beāti, kura torņojās virs manis dēļ platformām, un tālāk - uz PB savākt Randu, Reini un Purvēnu. Šie tur jau sēž, izrādās, pusotru stundu un dzer alu. Man joprojām neaizgāja, kāpēc viņi vienkārši negāja uz Ļeņingradu.

Nu jā - aizgājām. Reinis ar Purvēnu vēl cigāru nopirka pa ceļam.. nu jā, aizgājām piecatā līdz turienei. Nu jā. Paņēmām pirmos piecus brenguļus, izdzērām, blablabla. Nu jā. Kaut kādā brīdī pārcēlāmies uz malas galdiņu.
Tad uzpeldēja Kristīne, kas no sākuma uzvedās visai.. dīvaini. Tā mazliet visu laiku bīdījās man klāt. Oh well.

Un tad uzpeldēja Uldis, cik atceros. Ak dievs, viņš izskatās dīvaini bez matiem. Bet labi arī.

Tad parādījās Sindija, Siliņsanta, Anna un Harijs - tad jau kļuva jautri. Dejojām, dzērām, Sindija nopirka nepareizās cigaretes, Harijs ir ļauns, un bla bla bla. Es ar Sindiju vietas trūkuma dēļ okupēju palodzi. Bet bija patiešām jauki. ^^

Jā, kaut kur pa starpu es ar Sindiju sapratām, ka Ļeņingradā ir slikts gaiss un izgājām izmest pāris lokus pa Vecrīgu/Vērmaņdārzu/Rīgu. Tas bija skaisti - Rīga naktī un vispār pati pastaiga kā tāda. ^^

Atgriezāmies.

Un kaut kad mazliet vēlāk Beāte atplīsa. Jautrākais, ka viņa praktiski neko neizdzēra - divus vai trīs kausus. Oh well, laikam pārgurums. Bet tik un tā - jūtu līdz, šitā 18 svinēt nevajag - uz galda guļot. ā, jā, Randa arī kaut kur atplīsa pa ceļam, un cik atceros, ne vienu reizi vien. :D Varbūt es mazliet jaucu notikumu secību.

Tad sāka pa vienam aizpeldēt cilvēki. Pirmie laikam aizgāja Anna ar Uldi kaut kur.. jā, Uldim ar Kristīni bija jautri. ļōōti jautri. Nu jā, tad aizpeldēja Siliņsanta ar Hariju, palikām mēs šādā sastāvā - Randa, Reinis, Purvēns, es, Sindija un guļoša Beāte.

Ā, tad vēl uzpeldēja Agneta ar bužināmajiem matiem un ak dievs, tas nabaga 30gadīgais čalis, kuru viņa tik brutāli atšuva. :D Vienkārši pilns respect. Un vēl dabūja Jāgeri. :D

Jā, vairākas reizes izlija aliņš, to es atceros. Un galds izskatījās drausmīgi.

Ak, jā, ap pieciem arī Randa ar Reini un Purvēnu notinās, palikām trijatā - es, Sindija (abi joprojām uz palodzes) un apkārt planējošā Agneta.
Pienāca seši, sākām taisīties, līdz konstatējām, ka Agneta ir pakāsusi telefonu un maku. Vismaz makā bija tikai nauda, nevis kartes vai kas tamlīdzīgs. Bet telefons - nu, par to es vēl nezinu, pēc pavadīšanas viņas abas aizgāja meklēt.

Eh, pamodos pirms pusotras stundas un vispār dzīve ir skaista, lieliska un tā tālāk ^^

In:

jeibogureja

Čāu, te jūsu rokenrols.

Vakar es biju ļeņingradā.

*sākās auri, klaigas, svilpieni, skaļi smiekli, ik pa brīdim var izšķirt "dzērājs", "kodējs" vai ko tamlīdzīgu*

Nu jā, jā, bija jautri.. viss sākās piecos dienā, jā, haha, mazliet par agru sākt dzert. :D Bet nu... piektdiena, neglīta nedēļa... vajadzēja atslābināties.

Salasījāmies es, Ruta, Vilcēns, Mārta un Edvards.. sēdējām, dzērām, Mārtai atkal negāja iekšā brengulis. :D Viņa arī pirmā notinās - sekoja Edvards un Ruta. Tad uzplauka Siliņu Santa ar diezgan barīgu cilvēku kopienu. Sākās dejošana *lol* un visādas jaukas lietas, jumta raušana un kas vēl ne. Bija ļoti jauks vakars ar vēl jaukāku kompāniju.

Tad lielākā daļa kompānijas notinās, un palikām mēs ar Vilcēnu.. tad bija kādi trīs naktī. Izkāvām vienu brenguli - pēdējo - un tad sākām kaut ko bazarēt ar pretīmsēdētājiem.

Un tad es atplīsu uz galda. Fail. 2 h ar Vilcēnu pagulējām, no rīta pīpējām benčiku un nenormāli rēcām/salām, varbūt abi kopā.

Septiņos biju mājā un sapratu, ka esmu noķēris caurejiskumu. DIAREJULOL.

Jaukumisms. ^^

In:

Es nupat uzcepu piparkūkas


Parādiet man vēl vienu cilvēku, kurš cepj piparkūkas janvāra gandrīz vidū. Es tagad gan esmu atēdusies piparkūku mīklu un man iespējams drīz būs slikti. 

Un šī vieta izskatās diezgan skumīgi tukša. BET! Tagad tikšu atkal ārā no mājas un atkal sāksies jautrība (un mocības skolā) un tad būs ko rakstīt, bet pagaidām iztieciet ar bildi. ^^